Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Aktív témák
-
qwertly
addikt
Sziasztok az ubuntu van fent a vista mellet a notin
,sajnos elcsestem a wlant mert kísérleteztem és frissitetem a 9.04 béta verzióra.Igy sajnos nincsen wifim mert nem látja a zárt meghajtót ami egy Broadcom 43 wlan lenne.Közbe a nagy klikkelgetés közben sikerült még a vezetékes kapcsolatot is tönkre tennem
így most semmilyen kapcsolatom nincsen a notin,miképpen kelene elindulnom,hogy újra működjék a wlan az ubuntu alatt?
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Strix Z390-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear 32GS85QX-B IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
,sajnos elcsestem a wlant mert kísérleteztem és frissitetem a 9.04 béta verzióra.Igy sajnos nincsen wifim mert nem látja a zárt meghajtót ami egy Broadcom 43 wlan lenne.Közbe a nagy klikkelgetés közben sikerült még a vezetékes kapcsolatot is tönkre tennem
így most semmilyen kapcsolatom nincsen a notin,miképpen kelene elindulnom,hogy újra működjék a wlan az ubuntu alatt?