Hirdetés
Aktív témák
-
VaZso
senior tag
válasz
Jester01
üzenetére
Köszönet n0_gAboR-nak a hírért!
Feltettem, nálam megy egész szépen, bár ez is néha megáll egy pillanatra, úgyhogy nem tökéletes, de jobb mint a semmi. Eddig 9-est használtam nswrapper-rel, a 10-es valamiért nem is ment nálam...
Úgy tűnik, végre lemondhatok az állandó magas procihasználattól Opera alatt (a 32-bites változat miatt), azt hittem, soha nem készül el a 64-bites verzió.
Viszont megnéztem Firefox és Opera alatt is, nálam semmi gond a Gmail-lel. Bejelentkezés, kijelentkezés és egyebek, minden megy rendesen.
Nincs fent esetleg nálad másik plugin is, amivel összekavarodhat, vagy egyéb flash player?
Aktív témák
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bestbuy játékok
- TCL LCD és LED TV-k
- Futás, futópályák
- Renault, Dacia topik
- Mozilla Thunderbird
- Elektromos autók - motorok
- Búcsúkönnyek a Galaxy S21 utolsó fellépésén
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- SzoftverPremium.hu
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4515, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman S2 TG DeepCool 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest