- Hobby elektronika
- Melyik tápegységet vegyem?
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ZIDOO médialejátszók
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
HelloBello20
újonc
Sziasztok! Adott egy Raden r9 280-as videókártya 3 ventillátoros változatban, de a mostani játékok mellett eléggé nehezen harcol.Most kijött The finals játékkal szeretnék játszani, de ilyen 50-35 közötti fps tartományban vagyok, ami számomra nem megfelelő, mert harc közben nem diavetítést szeretnék látni. Tudom-tudom... vegyek videókártyát, de csak ritkán játszoml, így nem szeretnék ebbe több pénzt ölni. Ezért csak egy kicsit szeretnék overclockolni. Videókat néztem és minden sikerült is a stressz teszten belül. Amikor elindítom a játékot még a Memory clock és a Core clock az általam beállított tartományban van, de mikor már megtalálta a játékmenetet és a harcra kerülne a sor, akkor visszaáll a gyári memory és core clock értékekre. A tápegységem 750W-os tápegyég, így nemhiszem, hogy nem tudna elég tápot adni.
Ha valaki tudna segíteni azt nagyon megköszönném.
Hardverek:
AMD FX-8350
16 GB DDR3 1600 Mhz ramok (4x4 gb)
750W Chieftec bronze tápegyég
Radeon R9 280.
Gyári adatok:
Power Limit +0%
Core Clock (Mhz) Max 1072
Memory Clock (Mhz) Max 1250
Általam állított adatok:
Power Limit +20% (Hallottam olyanról, hogy húzzam fel maxra, mert úgyis annyit vesz fel, amennyi neki kell)
Core Clock (Mhz) Max 1150
Memory Clock (Mhz) Max 1400
Új hozzászólás Aktív témák
- Interactive Brokers társalgó
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Napelem
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- Hobby elektronika
- Formula-1
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest