- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Egyre több piacra eljut az eredetileg korlátozott Ryzen 5 7600X3D
- Platina minősítésű Toughpower tápokkal bővült a Thermaltake portfóliója
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Hobby elektronika
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Fractal Scape: Gamer headset vájtfülű játékosoknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandee2
tag
köszi, akkor ezek szerint érdemes hozzálátnom.. először is csak ezt akartam megtudni, de ti már azt is megírtátok, h mennyit emeljek.. ez már a következő kérdésem lett volna..
szóval.. azt már tudom, h mennyit, már csak azt nem tudom, hogy akkor most mindent bios-ból át tudok állítani (Tweaker résznél), nem kell hozzá semmi szoftver? mert akkor most mindent tuningolok, amit lehet BIZTONSÁGOS kereteken belül.. a vga-t is.. azt mivel? lécci mondjátok el mit hogy, mert kezdő vagyok (ez a topic címében is benne van
) ..ja és itt vannak a CoreTemp értékek (alapjárat + játék után).. meddig mehet fel a hőmérséklet cpu + vga-nál? nem akarom tönkretenni.. amúgy mennyire segít a tuningban a tx2 hűtő?
Új hozzászólás Aktív témák
- DUNE médialejátszók topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Milyen házat vegyek?
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Battlefield 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vicces képek
- Egyre több piacra eljut az eredetileg korlátozott Ryzen 5 7600X3D
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i3 / i5 6 7. generációs processzorok tesztelt, hibátlan, LGA1151 foglalat
- 4. generációs i5 és xeon (i7-4770 helyett) processzorok
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i9 12900K 16mag/24 szál BOX új, bontatlan processzor garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen ,MS3725
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i3-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

szóval.. azt már tudom, h mennyit, már csak azt nem tudom, hogy akkor most mindent bios-ból át tudok állítani (Tweaker résznél), nem kell hozzá semmi szoftver? mert akkor most mindent tuningolok, amit lehet BIZTONSÁGOS kereteken belül.. a vga-t is.. azt mivel? lécci mondjátok el mit hogy, mert kezdő vagyok (ez a topic címében is benne van