Hirdetés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Milyen processzort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandee2
tag
köszi, akkor ezek szerint érdemes hozzálátnom.. először is csak ezt akartam megtudni, de ti már azt is megírtátok, h mennyit emeljek.. ez már a következő kérdésem lett volna..
szóval.. azt már tudom, h mennyit, már csak azt nem tudom, hogy akkor most mindent bios-ból át tudok állítani (Tweaker résznél), nem kell hozzá semmi szoftver? mert akkor most mindent tuningolok, amit lehet BIZTONSÁGOS kereteken belül.. a vga-t is.. azt mivel? lécci mondjátok el mit hogy, mert kezdő vagyok (ez a topic címében is benne van
) ..ja és itt vannak a CoreTemp értékek (alapjárat + játék után).. meddig mehet fel a hőmérséklet cpu + vga-nál? nem akarom tönkretenni.. amúgy mennyire segít a tuningban a tx2 hűtő?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G17 G713IM 17 notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest