Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• lipi67

nagyúr

válasz dave93 #4107 üzenetére

Bocs,dolgoztam.Na:Ezek a procik6750már sajna nem olyan jól tuningolhatóak mint a régi széria.VID-jük 1,35V-körül van..:(Viszont a droop és terhelés után..kapnak vagy 1,288-1,296-ot,s azon is atomstabilak 400-as FSB-n.(3,2GHz)Mivel most kevés az időm,s nagyon a kezdeteknél vagyunk,nem vágok abba bele,hogy fogyókúrára is foghatod a procidat ha félsz,s akkor,ugyan a vége nem nő(nálam is maradt a 3744MHz Orthos stabil ,de a VID-jén ..Én 3,2GHz-nél fentebb nem tudtam menni,ma simán megy 3400-et.
    3,2GHz meg se kottyan ennek a procinak,ahoz még fesz se kell neki!!!Ha nálad nem ok,(vagy bárkinél)akkor vagy kva szerencsétlen s kifogott egy olyan procit amifull szar,vagyszar a deszka,vagy-s ez a valószínü-a rambeállítások,s finomhangolások viszik el az erdőbe.ISMERKEDNI KELL A LAPODDAL!Esetleg az MCH-ank adhatsz 1,33V-ot,de ez se kell.A ramokat nézd és az időzítésüket!!!Ott csúszhatsz el egy 6750-esprocinál 3,2GHz alatt.
    Azért kértem a linket,hogy tudjam a VID-edet és azt hogy 100%-os terhelésnél mennyit drooppol a lapod!Ha lesz időd,csináld meg!

Új hozzászólás Aktív témák