Hirdetés
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
Kean_Sorbo
üzenetére
Nem nagyképüség, sőt.. Senki se születik úgy, hogy x-y dolgokat tud. Ha nem tudok valamit, kérdezek. S ha nem értem a választ..tovább kérdezek. S vagy elküldenek a halál f@szára,hogy "fárasztó vagyok", vagy segítenek.
Na az önkormányzatnál elküldenek, itt..nem! S hidd el, sok régi tuningos több 100 órtán át segített, s szerintem segít még ma is szívesen. Régebben pl én a 2. privát után (még nem volt érthető amit írtam a számára) azt a privit kaptam, hogy ..x-y @freemail.... -vegyél már fel msn-re, s ott folytassuk légyszi. S hiszed vagy sem, este 9kor elkezdtük, s hajnalig "tuningoltunk", s arra sem volt időm, hogy a saját mailjeimet megnézzem, de..
Mikor 1-2 év mulva az Intel tuning listán megláttam, s büszkén mutatta az alulfeszes tuningját..örültem én is.
S ha bármilyen fórumon, bármit kérdeztem, vagy hírdettem az aprón, ezek az emberek duplán visszadták azt, hogy aznap éjszaka nem hagytam őket "cserben". Sőt..krammerka fórumtárs, bár majd 200Km-re lakik tőlem, nagyon jó barátom is lett, többször meglátogattuk őket a 2 törpémmel. Viszont ha akkor nem "harcolom ki", hogy igen is érdekelje, akarja már megtudni, hogy mit írok, vagy, hogy szánjon rá időt, s ismerje már meg a saját biosát, még mindíg itt kérdezgetne .
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Google Pixel topik
- PlayStation 5
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Anime filmek és sorozatok
- Nintendo Switch 2
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Ubuntu Linux
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- i5-10500
- Intel Core i3 / i5 6 7. generációs processzorok tesztelt, hibátlan, LGA1151 foglalat
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, 4.6GHz) AM4 Processzor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő