- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- SSD kibeszélő
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
Kean_Sorbo
üzenetére
Még a turbo miatt (bár az is 3,8GHz) értem is, de, hogy a kukimba emeli a szorzót egy p67-es lap+sima cpu val.
BCLK-t emelni meg..Lap függő. Azért azt tegyük hozzá, hogy ezek a 20+néhány k-s lapok kb fapadosak egy normlis p45-ös laphoz képest..
Éveken át tuningoltam (lásd intel tuning lista, HWBOT), vannak jó eredményeim is,
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
stb..
Láthatod, azért egy szaros , fapados p35-ből is kifacsartam 566-os FSB-t, G31-ből is 450 felett, láttam már tuningot, de..
Ezt mmost nem értem. Nekem p67 Fatal1ty van meg 2600K és bánom. EZ meg a tuning..DÖG UNALOM.
más: PLL Overvoltage - Disabled -------- itt már könnyen lehet, hogy engedélyeznie kellAz 1,3V az ok, nálam is annyin megy 4,6-on [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Formula-1 humoros
- Horgász topik
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- iPhone topik
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i3-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest