Hirdetés
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Házimozi belépő szinten
- CPU léghűtés kibeszélő
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen notebookot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
AkosAkos
aktív tag
válasz
barisj #37111 üzenetére
Hát nekem ez van: képernyő teteje, alja.
Én csak felül a legfelső menüben tudok állítani,alul mindig csak megjelenik az amit felül beállítottam és a nála kisebbek(pl. felül be van állítva 3,6GHZ,de alul márcsak ezt és ez alattiakat tudom,de ha 3,2 van beállítva akkor már csak azt és az alattit)Valaki segítene az előző hsz-eimben és most???
A linkelt órajelen,stb játszottam egész nap,míg most egyszercsak játék közben bejött ez a kép:[link].És még ma volt a kérdésem,hogy ugye nekem 3,8GHZ-nél azonnal kifagy a játék. Vegyem feljebb a feszültséget? Meddig vehetem alap CPU hűtővel?
De talán a legfontosabb kérdés: Ugye nekem a procim gyenge(nem hajtja ki a VGA-t) nem a VGA?
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Hajlítható stílus, pörgős teljesítmény - 512GB
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2980
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest