- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Milyen videókártyát?
- Philips LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
AkosAkos
aktív tag
AMD Overdrive-ban pontosan hol tudom emelni az órajelet, stb?
-
AkosAkos
aktív tag
válasz
Kean_Sorbo #38986 üzenetére
-
AkosAkos
aktív tag
Van nekem egy 4 magosított processzorom(alapból 3 magos) és egy nagyon kicsit húzva is van. Ez már elég régóta így van, de most felmerült bennem egy kérdés: ez nem túl nagy hőmérséklet(jelenleg semmilyen program nem megy és mindig ilyen)?
-
AkosAkos
aktív tag
-
AkosAkos
aktív tag
Az én AMD Athlon X3 450 procimből lett Phenom X4 B50-en gyári hűtővel meddig emelhetem a feszültséget?
-
AkosAkos
aktív tag
A tuning miatt nem csökkentenem kéne a RAM-ok órajelét? Akkor most vegyem feljebb?
Ja,és már húztam a pocit néhány hete,3,8GHZ-nél már rengetegszer kifagyott(játékban),egy nagyon kicsit emeltem a feszt. Tudnék ennél(3,6-3,8GHZ) nagyobb értéket is elérni vagy alap CPU hűtővel ne emeljek jobban feszt(most 1,475V-on van)?
Köszönöm a segítséget!! -
AkosAkos
aktív tag
Proci tuningnál miért kell lejjebb venni a RAM órajelet? És ettől nem lesz lassabb a rendszerem,a játék nem lesz lassabb vagy ez hogy van?
-
AkosAkos
aktív tag
válasz
joker1220 #37186 üzenetére
Most is 1,475-ön van,de volt ez 1,48,sőt 1,5-ön is.
Majd holnap rakok még képet ha kell,egyébként köszönöm neked is a segítséget!
szerk:Találtam egy régebben linkelt képet,csak plusz egy menüt mutat az előzőhöz képest,de azért berakom ide(a többit majd holnap,vagyis ha minden OK lesz akkor lehet nem is rakok).[link]
-
AkosAkos
aktív tag
Kösz a segítségeket.
-
AkosAkos
aktív tag
AMD Athlon X3 450-en kioldva a 4.mag:AMD Phenom X4 B50:Ez húzva 3,6GHZ-ig két hét alatt kétszer kiadta ezt a hibaüzenetet: [link].
Valamint nekem nem úgy vannak a menüpontok,mint ami az első hsz-ben van,néhány ott említettet én egyáltalán nem találok. Segítenétek,hogy it csináljam,hogy jó legyen a procim és,hogy mi pontosan mit jelent?[BIOS] -
AkosAkos
aktív tag
Mondanátok egy programot ami JÁTÉKON BELÜL megméri a CPU hőmérsékletet,megmutatja?
-
AkosAkos
aktív tag
válasz
Speedvoltage #37119 üzenetére
Ok,majd később megcsinálom,és majd megírom.
-
AkosAkos
aktív tag
válasz
Speedvoltage #37117 üzenetére
De én ma elég sokszor játszottam(ugyanezen az órajelen) és semmi gond nem volt csak az előbb ez.
Hát pedig most tartósan akarom így hagyni a procit,mert egy kicsit alacsony FPS-em van BF3-ban. -
AkosAkos
aktív tag
válasz
Speedvoltage #37115 üzenetére
Akkor Orthos,kösz!
De egész nap működött a proci.... -
AkosAkos
aktív tag
válasz
Speedvoltage #37113 üzenetére
Eddig még nem találtam olyan programot ami játékon belül nézné a hőfokot,de AIDA-ban Windowsban nem több,mint régebben.
És állítólag a játék a legjobb teszt. -
AkosAkos
aktív tag
válasz
barisj #37111 üzenetére
Hát nekem ez van: képernyő teteje, alja.
Én csak felül a legfelső menüben tudok állítani,alul mindig csak megjelenik az amit felül beállítottam és a nála kisebbek(pl. felül be van állítva 3,6GHZ,de alul márcsak ezt és ez alattiakat tudom,de ha 3,2 van beállítva akkor már csak azt és az alattit)Valaki segítene az előző hsz-eimben és most???
A linkelt órajelen,stb játszottam egész nap,míg most egyszercsak játék közben bejött ez a kép:[link].És még ma volt a kérdésem,hogy ugye nekem 3,8GHZ-nél azonnal kifagy a játék. Vegyem feljebb a feszültséget? Meddig vehetem alap CPU hűtővel?
De talán a legfontosabb kérdés: Ugye nekem a procim gyenge(nem hajtja ki a VGA-t) nem a VGA? -
AkosAkos
aktív tag
De amúgy nekem nincs külön a CPU Frenquency és a Multiplier. Nekem úgy van,hogy CPU Frenquency/Multiplier.
??? -
AkosAkos
aktív tag
Amúgy én nem is tudok ilyen 5MHZ-enkéne emelni,csak 3,6GHZ-3,8GHZ,stb.
Az előző hsz-eimre választ adnátok??? -
AkosAkos
aktív tag
???
-
AkosAkos
aktív tag
válasz
AkosAkos #37102 üzenetére
"Felvettem 3,8GHZ-re már a pályatöltésnél lefagyott(BF3). Felvettem a CPU Voltage-t 1,5-re,így már tudtam játszani fél percet aztán fagyott ki,aztán a böngésző is érdekesen nézett ki....sőt,már a Windows se működött úgy mint előtte,újra kell indítani,de mielőtt belépek a játékba, semmi gond. Hogy tudnék 3,8-on játszani? Vegyem feljebb a feszültséget?"
Update: 3,6GHZ-en tökéletesen megy. És lehet,hogy igazad van RetepNyaraB,mert egy kicsit húztam a VGA.t és több FPS-em lett.....akkor most a proci gyenge vagy mi? Mert eddig mindenhol ezt mondták és szerintem is a proci nem tudja kihajtani a VGA.t,,,
Egyébként most 1440x900-on játszok,de majd fogok venni egy Full HD monitort. Mennyivel lesz kevesebb FPS-em(most kb. 40 van Highon)? -
AkosAkos
aktív tag
válasz
RetepNyaraB #37101 üzenetére
Micsoda? Ez a VGA? Szerintem itt a proci a gyenge(most vettem a VGA-t,ne mondjátok már,hogy sz*r!
)! Amúgy 1440x900.
Újabb segítség kéne:
Felvettem 3,8GHZ-re már a pályatöltésnél lefagyott(BF3). Felvettem a CPU Voltage-t 1,5-re,így már tudtam játszani fél percet aztán fagyott ki,aztán a böngésző is érdekesen nézett ki....sőt,már a Windows se működött úgy mint előtte,újra kell indítani,de mielőtt belépek a játékba, semmi gond. Hogy tudnék 3,8-on játszani? Vegyem feljebb a feszültséget? -
AkosAkos
aktív tag
A BIOSban most csak 3200MHZ-re lehet felvenni az órajelet,de ez az alap. Hogy tudom feljebb venni(most csinálok először ilyet,gép az adatlapomon)?
-
AkosAkos
aktív tag
Alacsony FPS számom van a BF3-ban. A processzorom AMD Athlon X3 450,de kioldottam a 4.magot,így Phenom X4 B50. A VGA-m 7770(Sapphire). Ha magasabb órajelre húznám a Procimat lenne javulás? Még sose csináltam ilyet,ezt hol/hogy kell? Alap proci hűtőm van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Trollok komolyan
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest