Hirdetés
- Videószerkesztés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPad topik
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Akciókamerák
- AMD Radeon RX 7700-as VGA-val gyarapította kínálatát az ASRock
Új hozzászólás Aktív témák
-
coolpet
senior tag
Sziasztok!
Elkovettem egy hibat, es a velemenyetek kernem.
Szoval van az alairasomban szereplo konfig, es az ASUS AI Suite II nevu program.
Ma vetetm meg ra a hutoventit, fel is raktam, es nagyon jol szuperal, 21/40fok idle/terheles.
Melobol irogatok itt a phn, dicserem a coolert(pont ma volt a tesztje), es egy hitetlenkedonek linkeltem egy screenshotot, hogy 21 fokos terheletlenul a proci.
Hajtott a kivancsisag, es a fent nevezett programban ranyomtam az extreme tuning gombra.
Mindezt Remote Admin alatt melobol.
Tudom, ekkora hulyet meg nem latott a vilag.
Elkezdett szamolni a progi, kiirta hogy 4,2x44... 45...46...mar 65nel tartott, es valami Mhz-t emelt, kb 238 volt az erteke, mikor eszembe jutott, hogy be van kapcsolva az energiagazdalkodas. Na uccu neki, EPU ful, es kikapcsoltam. 10 masodpercig nem is reagalt a gep, utanna elvesztette a RA-val a kapcsolatot.
Utoljara monitorozott ertekek amiket lattam az proci 30 fok, Vcore 1.002V, CPUCLCK 1,6GHZ.
Fogalmam nincs mit nezett, egyesevel emelgette a MHZ-eket, es lefuttatott egy stability tesztet ami tartott egyenkent vagy 5-8 masodpercig.
Szoval most nincs kapcsolatom a geppel, es aggodom
A router megy, tehat net van.
Szoval most lefagyhatott, vagy elfustolte magat valami, vagy csak egyszeruen lekapcsolt?
Nem tudom meg mig haza nem erek, de az meg 5 ora
Tippek? Mi az ilyenkor bevalt eset?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB ZALMAN N4 Cooler Master 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest