Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED monitor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Misua senior tag Hello darál0w! Sikerult beszereznem Herr Z-től egy preteszted Phenom II 555 BE, így most már X4 B55 boldog tulaja vagyok  
 Nos 4 magosként (még nem tuningoltam egyenlőre, csak a magok stabilitását tesztelem), Prime 95 Small FFT 2 órán át futott hibátlanul 
 Ezzel kapcsán pár kérdés (egyenlőre) 
 1. Futtassam még valamit, vagy ennyi elég?
 2. A magok hője megzavarodott (tudom csak a biosz ad valódi képet) Everesztnél ha CPU 1-4 nem nőt semmit az adat Prime alatt, viszont maganál a CPU-nál a maghő szépen mozgott (max 52 fok volt, de majd alulfeszeléssel kisérletezem). Nos ez az adat valós...vagy nem annyira?
 Meg akkor milyen progit érdemes felrakni, mely látja az össz cpuk hőmérsekletét?Előre is köszi, jó VV nézést  
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i3 / i5 6 7. generációs processzorok tesztelt, hibátlan, LGA1151 foglalat
- AMD Ryzen 7600X AM5 processzor eladó doboz+gari
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Pro Wax 100 gyantamelegítő gép gyantacsomaggal
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3635,95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest