- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gh057
csendes tag
válasz
Mika1227 #22781 üzenetére
Hello!
Furcsa, hogy nálad ennyi feszt kell adni neki, hogy működjön, nálam egy P5K-E alaplappal megy egy ugyanilyen proci, 3,4GHz-en alapfesszel, és teljesen stabil. 1,5V-ot én soha nem adtam neki, ahogy látod még 4GHz-en is stabilan ment kisebb fesz emeléssel, 1,45 V-nál 4,2-t is vitte, de itt már nem volt teljesen stabil, meg nem is kínoztam tovább. Jelenleg minden alapfeszen üzemel nálam, csak a 4*1GB Geil Ultra memóriáknak állítottam be a gyári feszültség értéket.
Egyedül amit módosítottam az alaplapon, hogy az egyszerűen elvégezhető ceruzás Vdrop modot megcsináltam rajta, persze ezt csak saját felelősségre végezze el mindenki, de nálam bevált a dolog, azóta nem ingadozik a feszültség, legalábbis a szoftveres mérők szerint.
P5K Pencil Vdrop Mod
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 5 5600 6-Core 3.5GHz AM4 Box (100-100000927BOX) - Azonnal átvehető, Számla + Garancia: 1év
- Intel Core i9-9900K - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 8700F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest