Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• stratova

veterán

Üdv!

Újabban több helyen is kérdezősködöm remélem ez nem bántja senki lelkivilágát.
    Egy korosodó 2005-ös konfig reneszánszát szeretném minél olcsóbban megoldani. Hogy a táp elég-e és egyéb felmerülő kérdéseket előre tisztázzak a részletek:

Mivel a tulaj hirtelen felindulásból vett bele egy X2 3800+-t a 3500+ helyére, aztán lecsaptunk egy DDR3-as 4670-re. Kapott egy új tápot is, az Utra Power SS-T400PP-t egy fapados, de célnak megfelelő friss Hipro 430W HP-D4802RWB2 váltotta. Amire még vár az egy chipsethűtő és egy Hyper TX3.
    Addig alapfeszen megy 2400-on a 3500+ gyári hűtőjével, de úgy néztem ennek is az lenne.

Szóval az alapvető kérdést illetve az alaplappal és rammal kapcsolatos további infókat kicsit hosszan de itt kifejtettem.

Amire igazán kíváncsi lennék, ezen felül, hogy eltérő márkájú időzítésű "oldalú" ramok lelkivilágát így 5-6 évesen mennyire bolygassam meg, mert 2-3 évet még ki kellene szolgálniuk. Illetve ha antituning biosokkal van megáldva a lap, akkor remélhetek-e clockgennel vagy rmclockkal, olyan FSB-t és HT/RAM szorzó beállítást, amit biosból nem szeret. Még egy apróság ebben a csodában nem kapcsolható se ki se be biosban a C'n'Q hanem alapból aktív, a feszt fix. 1,35-re állítottam.

Segítségeteket előre is köszönöm, elnézést terjengősségemért.

Új hozzászólás Aktív témák