Legfrissebb anyagok
- Részesedést vásárolhat az USA az Intelben
- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
hali srácok.Segítsen nekem valaki, akinek p5e-s lapja van, q6600-as procival, és már csinált valamilyen tuningot vele.Szeretném felhúzni olyan 3-3,2 Ghz-re.De egyszerűen nem tudom, hogy a biosban mit hova állítsak.Mit tiltsak, mit engedélyezzek.Szinte alig állítottam valamit, máris csak két magot látott a bios. Na erre visszatettem alapra, így újra látja mind a négyet.Gondoltam megpróbálkozom ráállítom az FSB-t 300-ra.Mondom magamnak, hohy ez lófasz, 9*300 csak 2.7 Ghz.Erre még csak be sem bútol.Na most kéne valamilyen segítség srácok.Ha valaki hajlandó lenne, annak megköszönném.A ramok corsair 1066.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- I5-13400F 2x16 GB RAM SEASONIC 750W TÁP GIGABYTE GA-B760M ZALMAN Z1 PLUS HÁZ GARANCIA!!!!!
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest