Hirdetés
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- ZIDOO médialejátszók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Androidos tablet topic
- Milyen monitort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
válasz
peetmaster
üzenetére
Vedd ki a memcsit rá kell legyen írva a működési feszültség asszem 1.8v-2.1v-ig de nem vagyok benne biztos . nem találtam most rólla semmit a corsair oldalán.
Egyébként te most csak memcsit akarsz tuningolni, vagy mit szeretnél. Egyébként igen tunin gnál ne gond ha minden normálon van , inkább mint auton mert általában minden lap túlfeszel tuningnál. annyi a bibi normál feszes tuningnál nem sokáig halad az ember.
Ha meg stabil a rendszer akkor nem kell semit átrakni normálról ha elég az épp aktuális freki
(#12920) petya_1910
Hogy érted hogy nem lehet 0át írni én tudok de ugymond ezek a feszek fix lépésekben emlhetők , íjj ezt nem tudom elmagyarázni mert nem a szavak embere vagyok, hane a gyakorlaté
mivan a usb-s őrülettel??
nincs köze a tuninghoz
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3662
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481,96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB ZALMAN Z1 Plus EVGA 750W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

mivan a usb-s őrülettel??
nincs köze a tuninghoz