- Projektor topic
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Október közepétől kezdi el megoldani a PC-s játékosok gondját a Microsoft
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaLee
addikt
Kellene nekem egy kis "szájbarágós" segítség.
Egész eddig amd-s konfigjaim voltak ott nagyjából kiismertem magam tuning fronton. Most azonban úgy döntöttem kipróbálom a másik oldalt és egy intel konfigot válogattam össze de a biosba belenézve kicsit elszörnyülködtem. Vagy 3x annyi beállítás van, mint a régi amd-s lapomon volt, feléről azt sem tudom micsoda és hallottam több embertől, hogy intelnél a tuning máshogy zajlik, mint az athlonoknál...
Szóval a konfig:
Asus P5K Pro
C2D E6550
Geil Ultra 2x1GB KIT (CL4)
FSP BluestormII 500WTöbbi szerintem lényegtelen, a videókártya tuning meg máshogy működik, azzal nincs gond.
Találtam vagy 4 témába vágó topicot de eddig nem sikerült találnom szájbarágós leírást, hogy konkrétan milyen beállításokkal próbálkozzak. Szóval ha valaki leírná, vagy adna egy linket vagy egy tippet, hogy pontosan merre keresgéljek annak örülnék.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Spotify
- Projektor topic
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Villanyszerelés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 7700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- AKCIÓ! HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest