Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• EmberXY

veterán

válasz KROK640 #42047 üzenetére

Köszönöm! :R

A megnyomkodással biztos, hogy hamar teli lesz megint, de gondolom a zsákot is felszámítják borsos áron, ezért nem lehet pazarolni és /vagy lehet, hogy már korábban rájuk szóltak.

"már majdnem egy embert csak arra kell felvenni, hogy ezzel foglalkozzon."

Ez érthető, hatalmas mennyiségekről van szó, és nem olyan nagyok azok a tárolók, user manualban is látszik: [link]

Elvileg 2 féle gép van, 24'' és 28"
    A FLEX (24") fizikai méretei:
    • Méretek: 1867 mm magas x 600 mm széles x 902 mm mély
    • Alapterület: 0,55 m2
    • Tömeg: kb. 230 kg
    A FLEX (28") fizikai méretei:
    • Méretek: 1867 mm magas x 700 mm széles x 902 mm mély
    • Alapterület: 0,65 m2
    • Súly: kb. 240 kg

Vagyis ha a nagyobbat vesszük figyelembe, az egész kóceráj 1,9 m magas, 70 cm széles és 90 cm befelé, alsó fele egy tároló (amivel ma volt dolgom, ott is a kezelőpanel alatti tárolót nyitotta ki és nyomkodta meg), tehát jó esetben is ~ kisebb, mint 95 x 70 x 90 = 598 500 cm3, vagyis nagy jóindulattal nevezzük 600 literesnek. A nem túl hatékony lapítással szerintem max az 1/3-ára nyomódik össze egy palack, így optimális esetben mondjuk 200-250 nagyobb méretű flakon fér el benne. Kíváncsi lennék, hogy valójában mennyi megy bele, de én reálisnak tartom azt, ami kijött, ránézésre is kb annyi volt benne amikor láttam.

Új hozzászólás Aktív témák