Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Milyen processzort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen széket vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RandomName
senior tag
válasz
RandomName #40699 üzenetére
Most meg már nem merek aludni, mert állítólag 8-10 között jön csomagom, és nem fog tudni felcsengetni a futár....
-
RandomName
senior tag
Basszus, Mar fél 5 van? Megint elfeljtettem aludni.....
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #40697 üzenetére
Lehet megkéne kérned egy cigót, hogy átmenetileg sorvadj el
Az újévi fogadalmakkal az a baj, hogy azok kerülnek a leggyakrabban megszegésre... Nem véletlenül nem teszek már vagy 25 éve
-
EmberXY
veterán
válasz
KROK640 #40696 üzenetére
Ja, hát standup-olok is rendesen olyankor...
Előnyöm, hogy már a vérvétel napján megnézem az eeszt-ben, hogy mi az eredmény, és fel tudok készülni minden pontjára, hogy mit mivel fogok magyarázni.
Most is megvan a taktikám, mert a decembert már elengedtem, de január-február az kemény lesz, mert HbA1C-t is mérnek majd, így kénytelen leszek újévi fogadalmakat tenni... -
EmberXY
veterán
válasz
KROK640 #40694 üzenetére
Szerintem eleve meg se kell venni.
Nekem is amikor volt, folyton azon stresszeltem magam, hogy mikor mennyit mutat, és miért annyit. Amióta nincs, azóta pont leszarom, hogy mi mennyi.
A cukordoki szokta kérdezni, hogy sikerült-e fogyni... Nem hogy fogyni, hízni sikerült inkább a diétával... -
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #40690 üzenetére
Elég egyszerűen annyira félretenni, hogy ne legyen könnyű ráállni
-
EmberXY
veterán
válasz
RandomName #40690 üzenetére
Nekem mérlegem sincs (csak konyhai), az a biztos.
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #40683 üzenetére
Hm, ez egész jó, és 600ft a kiszállítás, amúgy nem drága. Felém persze nem hoz, de mondjuk van itt a faluban is egy hely, az meg ingyen szállít
Dóri mondjuk engem is addig imád még személyesen talizunk, ami gond inkább, hogy az elmúlt 1 évben egyszer találkoztunk ...
Mondjuk a skót whisky fényében már értem a dolgot -
RandomName
senior tag
válasz
KROK640 #40681 üzenetére
[link] http://www.pecsenyesarok.hu/
Nem Dóri, neki addig vagyok érdekes amíg személyesen lát, de amúgy nem létezem....
Másik, akitől a sok jó skót whisky-t szoktam kapni....
Szerk.: A kocsmázási időpontokra.... Nem értem.Akkor kell inni amikor jólesik, vagy oka van. Jellemzően délutáni, (munka utáni) alkesz vagyok, nem szoktam délelőtt inni. De ahogy Torrente mondta, ha meg kell b*szódni, akkor meg kell basz*dni....
Ha olyan feladat van, akkor képes vagyok hetekig nem inni, és utána sem felborulásig iszom. Viszont ha nincs tétje, akkor (írtam arról, hogy eltolódott az alvásciklusom) lehet az első söröm hajnal kettőkor lesz, az utolsó reggel 6 körül, és kb 1pm körül indul a nap.....
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #40680 üzenetére
Köszi
Tipikus 2024, mikor kimentem az első pár napot is betegen kezdtem, meg most a szabadidőmben is rögtön
ÚÚÚ, te aztán zabáltál rendesen. A czukrod meg mondjon le
Kisebbik húgodat eljegyezték? Hát ez igazán szomor... izé gratulálok
De karácsonykor eljegyezni nem túl taktikus, elhalványítja az ünnepet holmi karácsony -
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #40679 üzenetére
A szétjátszás sajnos nekem azért mérsékelten volt meg, lévén 26-án csak fetrengtem.
Egyáltalán honnan vittek ki oda kaját ilyenkor?
"duma a kedvenc unokatesómmal" - ez gondolom DóriJah, a húgod meg mekkora világjáró lett, csak ami megvan a közelmúltból, Románia, Anglia, Tenerife. (mondjuk én sem panaszkodom, az elmúlt két hónapban Liechtenstein, Svájc, Németország, Ausztria (első és az utolsó alaposan bejárva), és kinéz még egy Románia is)
Mindig elképedek, hogy hogy tudsz ilyen fura időpontokban kocsmázni
A részegen vásárlás mindig elég nagy fail. -
EmberXY
veterán
válasz
KROK640 #40678 üzenetére
Jobbulást, így ünnepek idejére.
Én zabáltam helyetted is: töltött káposzta, sült kacsa, sült kacsamáj, különféle sültek, pacal, marhapörkölt, halászlé, tyúkhúsleves, sütemény töménytelen mennyiségben.
Ráadásul 25-én tudtunkon kívül nem csak ebédre, hanem egy eljegyzésre is érkeztünk, mert a kisebbik hugomat eljegyezte a párja, szóval azt még külön is meg kellett ünnepelni.
60-70 ezer kalóriánál nem vittem be többet, ezt már lóerőben lehet mérni...
És még az alkoholt nem is számoltam, az alap. -
RandomName
senior tag
válasz
KROK640 #40676 üzenetére
A napokban szétjátszottam az agyam, eltolódott az alvásciklusom, nagyobb felületen vagyok szép, dehidratáltra ittam magam, és annyira motiválatlanra, hogy vettem ki húst olvadni, majd két óra múlva megláttam hogy áll, és nem vízzel gyorsítottam a folyamatot, hanem kiraktam az udvarra, hogy lassabban olvadjon, és holnap majd megcsinálom, én meg rendeltem magamnak kaját heroin áron mert ugye vidékre lesz.....
Kari alatt szociális jelleggel volt 2db kellemes karácsonyt üziváltás, meg egy másfél órás messenger duma a kedvenc unokatesómmal, ma bementem a d-be kétszer, először 9-11:40-ig, utána 16:00-17:35-ig, hogy leitassuk azt a Richárd nevezetű pultost, akit a bemutatkozása alapján mindenki Jánosnak hisz. Mert, hogy ő Yami.Szerintem a foglalkozás elérte a célját. Nem lennék a maradék vendégek helyében.....
Vettem vagy 10 leértékelt játékot Xbox-ra, meg Steamen, Epic-en, volt amit már olyan halmazállapotban, hogy másik platformon már megvolt, és most várom a visszatérítést. -
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #40677 üzenetére
Extrém kevés zabálással (konkrétan 24-én este szalonna, paprikával, paradicsommal, hagymával, első nap azaz 25-én, cevapcicivel délre, estére egy narancs. Tegnap egy Thai Chef Tomyum leves és egy narancs. Mára egy Thai Chef Tomyum és egy Német Kania Thai Style Shrimp levessel (ilyet idén ettem először), meg egy kis milánói spagettivel. Plusz narancs eddig.
Karácsonyfa sincs, meg ünnepi hangulat sem, csak annak örülök, hogy itthon vagyok, játszok a géppel, és hogy lassan kigyógyulok ebből a rohadt covidból(igen, azért eszek ilyen keveset mert nem kívánom, nem azért mert nem lenne mit, bár hagyományos karácsonyi kajám nincs, de ez az én döntésem volt, lehetett volna, ha akarom)
Jah meg horribilis mennyiségű mindenféle isteni csokim van -
KROK640
nagyúr
Kinek hogy telt a karácsony?
-
EmberXY
veterán
válasz
RandomName #40671 üzenetére
Tulajdonképpen az így talált és visszaváltott dobozok fedezik a kutyatartása havi költségének egy töredékét, lényegében nem is valós "jövedelem", csak egy kis élelmesség.
-
koshmar
addikt
válasz
Az csak havi 10 ezer.. én már le se hajolok annyiért!
-
KROK640
nagyúr
válasz
Kösz
Ez tényleg Koshmar -
RandomName
senior tag
válasz
KROK640 #40670 üzenetére
[link]
Srác csak a kutyasétáltatás közben összeszedett 50Ft-os csomagolásokból fél év alatt összeszedett 60e Ft-ot..
Hja, mellette képként megosztotta többször, több platformon a repont QR kódját, hogy aki támogatni akarja mindenféle online tevékenységét annak ne kelljen már patreon, meg minden ilyen havi előfizes dologra rámenni, hanem csak amikor visszaviszik az ásványvizes palackot akkor gondoljanak rá. Ebből is 5 számjegy gyűlt össze neki mióta van RePont.... -
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #40669 üzenetére
Nincs spotifym és nem is lesz terv szerint.
De amit leírtál már az is érdekes
Azért röviden összefoglalhatnád -
RandomName
senior tag
Next lvl shit....
[link]
45:55-től....
Koshmar elbújhat?
Ebben nincs benne az, hogy social medián a srác a saját repont qr kódját futtatja, hogy aki támogatni akarja őt, az a nevében váltson vissza... -
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #40666 üzenetére
Ez nagyon művészi lett
-
RandomName
senior tag
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #40663 üzenetére
Nekem is hasonló volt a terv, de végül csak isteni sültszalonna lett
-
oriic
HÁZIGAZDA
Bódogat a népnek!
-
RandomName
senior tag
válasz
customer114 #30527 üzenetére
Sonkára sütött tükörtojás, zsemléből készült pirítóssal, natúr joghurttal.
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #40661 üzenetére
Így már többet tudsz kínaiul mint az átlag magyar
-
EmberXY
veterán
válasz
RandomName #40658 üzenetére
A Pegasus kaphatott rajta egy frissítést, aztán mostmár nem nyomja el a gyári firmware-t.
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #40658 üzenetére
Még ez is lehet.
Viszont így már nem fogod hallani a kínai üzeneteket, szóval remélhetőleg jól megtanultad őket.És mostmár fogod is tudni, hogy miket tudtál eddig kínaiul
-
RandomName
senior tag
válasz
KROK640 #40656 üzenetére
Semmit. Annyi, hogy nem lett kikapcsolva, de olyan máskor is volt.
Viszont a laptop is Lenovo, mint a füles....Se a user manual, se semmi nem írt eddig arról, hogy lehet nyelvet váltani rajta.... Pedig új korában kerestem sokat erre megoldást. Arra tudok tippelni, hogy a Lenovo laptop észlelte a Lenovo fülest, és tolt neki egy új firmware-t, de azt már a laptop általi régóval. Azaz nem china fw, hanem eu fw került rá....
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #40654 üzenetére
Biztos megnyomtál rajta valamit ...
-
RandomName
senior tag
Kellemes karajcsont, és bootlog újévet mindenkinek....
-
RandomName
senior tag
-
koshmar
addikt
BUÉK mindenkinek!
-
KROK640
nagyúr
🎄
-
EmberXY
veterán
🎄
-
customer114
őstag
🎄
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #40648 üzenetére
Ez két külön hozzászólásból és kontextusból kiragadott mondatrészlet.
Azzal, hogy a videón belüli reklámjukat automatikusan átugrom (vagyis az én szemszögemből nincs), engem nem is zavar, hogy ezt csinálják. És a nap végén a pénz is a zsebemben marad(t).
Ha zavarna és fizetnék ezért, hogy ne zavarjon, akkor üzenném azt, hogy jó ez amit csinálnak (nekik), hiszen fizetek. vagy adott esetben a szponzor, de mivel átugrom, nem zavar, hogy neki azért fizetnek amit végig sem nézek, sőt, még örülök is neki. -
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #40646 üzenetére
"vagy kevesebb Ferrarit vesznek az adott évben" - a legtöbb esetben ez van.
"ilyen filléres 2-3eFt-os szarokat inkább kifizetek" - persze, sokan vannak ezzel így, és ez tök jó. De pár éve összeszedtem barátnőmék családjának, hogy ilyen vackokra mennyit költenek havonta, és 60 ezer ft jött kiEz egy évben 720 ezer ft, egy kissebb nyaralás, vagy egy egész korrekt használt autó ára. Erre a Hajdúságban meg 3 havi fizetés egy év alatt.
YT-n volt prémiumom, de most nincs. Telefonon volt értelme, ott sem őrültem meg a videózástól.
Amikor meg a videóba belerakják, arra is van okosságom, sponzor block, nekem átugor minden ilyet, így leiratkozni sem kell -
RandomName
senior tag
válasz
KROK640 #40645 üzenetére
Kb hasonlít a sztori.
20+ éve nem tévézek, viszont reklámblokkoló helyett kifejlesztettem a reklámvakság intézményét. Ha blokkolod a reklámot, akkor lehet holnap nem lesz mit olvasni, mert megszűnik a szponzortartalom nélkül, vagy kevesebb Ferrarit vesznek az adott évben.
Na meg azért felnőttünk, lettek erkölcsi normáink, ilyen filléres 2-3eFt-os szarokat inkább kifizetek, mint hiénázzam fájásokkal, meg kínlódjak blokkolóval. Pl YT Prémium.
Ráadásul a kreténeknél te is baszhatod a reklámblokkolót, meg én is az előfizetést, mert pl Speedzone, és sok más is a videókba vág be reklámot. Náluk egyszerűen leiratkozom. Nem azért fizetek a YT reklámmentességért, hogy az általa bevágott reklámot nézzem a videókban. -
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #40644 üzenetére
Mivel 20+ éve nem TVzek, és 10+ éve adblockert használok, így sokáig azt sem tudtam, hogy vannak még reklámok
Azonfelül nem csak a villódzó, odaugró, stb q anyukkal van a bajom, hanem azzal is, hogy jelentősen lassítják az oldalak betöltődését. Most meg, mióta a Voda visszaváltott ISDN módba, azóta pláne nagyon szüttyögős tud lenni a böngészés -
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #40642 üzenetére
Feltettem most másik adblockert ami még működik, és így jó.
De az oldal maga teszi követelménnyé, hogy adblockert használj -
somogyib
őstag
aztabüdösbúbánatosmindenitneki!
-
RandomName
senior tag
válasz
Főtt császár sütve, roquefort, kalács, Pepsi.
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #40625 üzenetére
Ezzel csak az a baj, hogy te is bizonyítod nekik, hogy igenis jó amit csinálnak, mert fizetsz.
-
KROK640
nagyúr
Teljesen szét lett b*szva a hozzászólások sorrendje
Plusz, hogy nem működik a reklámblokkoló, így azstali PC-n megáll egy vodafone hirdetéssel az egész fórum -
EmberXY
veterán
válasz
RandomName #40629 üzenetére
Értettem én eddig is, kilopják a szememet is, tudtam én ezt eddig is.
Az android ráadásul még pofátlan is, mert ugyanúgy teli van rakva reklámmal, pedig megvettem a telót, mégis tolja a szarát a pofámba.
Pl egy sima gyári zenelejátszót ha megnyitok, már ajánlgat egy csomó mindent, stb, ha véletlenül be van kapcsolva a mobilnet, akkor még frissül is, hiába van a Play-ben letiltva...
A Microsoft se különb egy fokkal se, azt meg különösen utálom, mert a Windows is folyamatosan, havonta frissül, élményben bár nincs különbség a 2-3 évvel ezelőtti verzióhoz képest, de hardverigényben már felzabálja a teljes gépet, tehát folyamatosan telipakolják minden olyan retekkel, amiről azt gondolják, hogy nekem az kell. Rohadtul nem.
Ugyanígy pl az Office (Mostmár 365 ugyebár), elgondolkodom időnként, hogy pl az Excelnek kb az átlag parasztember az 3-4 %-át használja ki, és az is bőven elég sok esetben a céges dolgokhoz, akkor mi a retket frissítenek rajta évtizedek óta?A win11 nem tudom mennyi lesz, jövőre esedékes lesz a váltás, mert a win10 egyébként is support nélkül marad már, nameg a hardvert is felzabálta már. A 10-es licence kulcsot asszem valami 3 ezerért vettem pár éve, azt még kibírtam, a 11-est is majd ócsóér megveszem valahol.
-
RandomName
senior tag
válasz
EmberXY #40628 üzenetére
Na, kezded érteni. Ezért van az ingyen. Android 11-nél jön a plink, ingyen frissítesz, az adataiddal fizetsz, és látod, hogy ez jó.... Lesz is rögtön Android 12 úgy, hogy nem kell bele pénzt rakni. Bezzeg a windows 10-ről 11-re már zsebbenyúlós, és ők is hiénáznak rólad adatokat.....
-
EmberXY
veterán
válasz
RandomName #40627 üzenetére
Meg az apjuk f**át...
Eleve a telóm is androidos, mint a fél világnak, szerinted amikor az összelopott hangalapú adatok alapján kapsz személyre szabott hirdetéseket, akkor nem tudják-e az összes lebonyolított kommunikációdat követni, meg a CIA nem azt indexelgeti-e naphosszat?
Nameg a térkép, fotók, stb, gyakorlatilag az év 365 napján tudják, hogy hol vagy és mit csinálsz, mit ettél, stb, a többit összerakják a facebookról. Aztán még fizessek is érte. -
EmberXY
veterán
válasz
RandomName #40625 üzenetére
Nekem szinte 100 %-ban a youtube-on van a tartalomfogyasztásom, ennek ellenére úgy gondolom, hogy azzal, hogy kb az egész életem és digitális szokásaim a google szolgáltatásaiban vannak tárolva, és ez napi szinten több 1000-szer eladva a szerveimmel együtt, ez a "deal" számomra magában foglalja azt, hogy hadd nézzem má' ingyen a videókat, amivel egyébként a tartalomgyártóknak generálok nézettséget, ezáltal bevételt, ezáltal az egész google szekeret tolom több milliárd felhasználóval együtt. Az egy dolog, hogy a rengeteg szolgáltatásból egyért fizetsz, a többinél ugyanúgy eladnak kilóra, hiszen te magad vagy a termék.
Tehát nem úgy kell érteni, hogy én nem szeretek fizetni azért, amit igénybe veszek, hanem úgy, hogy szerintem megfizetem az árát egyéb, általam nem befolyásolható, és a google szempontjából eléggé egyoldalú módon. -
EmberXY
veterán
válasz
RandomName #40622 üzenetére
Én nem szoktam játszani...
A YT prémiumra egy szükséges rosszként tekintek egyelőre... Eddig megvoltam az uBlock Originnel és a Brave böngészővel, korábban is volt valami userscript, ami működött, de most megint elkezdték a hülyeséget, hogy így a reklámok, úgy a reklámok... Aztán egyelőre beadtam a derekam, most van 2 hónap, hogy hátha lesz alternatíva megint, ha nem lesz, akkor muszáj lesz beszopnom a havi 2390-et, nekem a google-nek fizetni olyan mintha a fogamat húznák...
A reklámokkal tűzdelt verzió az nem opció, nézhetetlen, azt én már régóta nem is tapasztaltam szerencsére, hátha ezután is sikerül túljárni az eszükön. PC-n mindenképpen.
-
EmberXY
veterán
Én meg beadtam a derekam, megvettem a Youtube Premiumot.
100 Ft-ba került, 2 hónap ingyen, aztán 2390 /hó majd február 20-tól (reméljük addig ki lehet valamit találni a reklámok ellen, aztán le le lehet mondani..)
-
RandomName
senior tag
válasz
RandomName #39859 üzenetére
Azóta sem történt meg.
-
EmberXY
veterán
válasz
RandomName #40618 üzenetére
Igen, valahogy úgy.
-
EmberXY
veterán
válasz
KROK640 #40614 üzenetére
Ez direkt egérfogó ragasztónak hívják, főleg ez a típus szokott elérhető lenni: [link]
Nagyon jó cucc, alattomos ragasztó, mert szinte egyáltalán nem köt meg hetek, hónapok múlva se, viszont szép lassan megfolyik, így túl sokat nem érdemes rákenni egy lapra, mert egy idő után lefolyik róla.
Ahogy rámegy az egér, onnan nincs menekvés, rohadék egy fizikája van a dolognak.
Mert ahogy rálép, egy lábnál még nem tűnik fel, de ahogy rálép több lábbal, akkor már feltűnik, hogy nem tud tovább lépkedni, de ahogy szabadulni próbál, a többi végtaggal ellentart, így még jobban belenyomja magát a ragasztóba, aztán egy idő után már pánikol, onnan kezdve rövid időn belül már a feje is, mindene bele van ragadva, és sehova tovább.
Itt egy nagyon jó videó róla, ez más ragasztó, de ugyanaz a folyamat: [link] -
EmberXY
veterán
válasz
RandomName #40610 üzenetére
Milyen nyelvű volt a disznósajt?
-
RandomName
senior tag
válasz
Ma reggel nyelves disznósajt volt trappista sajttal, és fonott kaláccsal. Ettem mellé savanyúkáposztát.
-
EmberXY
veterán
válasz
koshmar #40605 üzenetére
A ragasztós lapot egyből be lehet dobni a kályhába, problem solved.
Az egérfogó ha kinyírja az egeret, a macska valószínűleg úgy már nem fogja megenni, mert semmi vadászélmény nincs benne. Ha meg nem nyírja ki, és a macska is balf*sz, akkor kezdheted elölről a vadászatot. De ez csak az én véleményem. -
koshmar
addikt
válasz
EmberXY #40604 üzenetére
Na jó, ezekkel megfogtál!
Embere válogatja, mi csapdázni szoktunk.. van 4 is, ahol egeret sejtünk, oda kirakom mindet.
Talán azért nem ragasztózunk, mert ha esetleg egyet megfog, a macskáknak jól jön egy kis mellékes (ha már maguktól nem hajlandóak), ragasztósan nem lenne finom nekik -
EmberXY
veterán
válasz
koshmar #40603 üzenetére
Míg ezzel a csapdával egy egeret fogsz, a ragasztóval többet is lehet, ez tapasztalat... Anno a tanyán volt, hogy egy csapdában több is volt reggelre, mert a ragasztós csapda egy "triggerelés" után nem válik inaktívvá. Közvetlenül a lyuk elé pakoltam mindig, vagyis nem tudták kikerülni.
És az sem igaz, hogy ahol egy egér pórul járt, oda a többi nem megy, volt olyan, hogy szó szerint leették a társukat a ragasztós lap széléről...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Switch 2
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Íme a Battlefield 6 első előzetese
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- Eladó Ryzen 9 5900X RTX 3070 TI Számítógép.
- DDR5 RAMOK
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával