Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen széket vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #41098 üzenetére
Nálam ezek nem nagyon járnak így, mert elfogynak. Ennek ellenére mástól kapva én is futottam már bele avas cuccba, azt én sem szeretem, ki vele.
Persze, hogy nem szabadna lejárnia, 5000 évig (vagy ki tudja meddig) elvolt a Himalájában... persze idehoztuk, lehet honvágya lesz neki és ezért lejár
-
EmberXY
veterán
válasz
KROK640 #41095 üzenetére
Ha már szav. idő, ma ki kellett dobnom egy tescos marhahús ízű zacskós levest, pedig még volt egy hónap a szav. idejéből, de olyan avas szaga volt a tésztának, hogy már a zacskón átérződött.
A sónak sem volna szabad lejárnia, ahogy a cukornak sem, de hát itt már semmi nem az, aminek látszik.
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #41094 üzenetére
Most nevetsz, hogy a víznek közeledik a szav ideje, de pl Linduaból hoztam csapvizet üvegben, 2 hét múlva megakartam inni és borzalmas poshadt íze meg szaga volt, szóval csak kidobtam az egészet a francba.
Én vagy két éve, olyat láttam, hogy 5000 éves Himalájai hegyisó, aminek viszont jövőre pont lejár a szav ideje. Kitüntetve érezhettem magam, hogy ilyen korban élek, amikor az 5000 éves sónak is lejár a szavideje
-
EmberXY
veterán
válasz
KROK640 #41093 üzenetére
Sima egyszerű csapvíz (gondolom biztos legalább 500000 méter mélyről). Alul látok egy xixo-t is, de a nagy része ez a víz, gondolom nem fogy, aztán közeledik a szav. idő (a víznek!) vagy csak kell a hely a többi árunak, mert ezt a rohadt életben nincs olyan hülye, aki megvegye.
-
KROK640
nagyúr
Na mit mond ma Koshmar? (De emberXY is ezt mondta eddig ...
)
-
KROK640
nagyúr
Trollskogen
-
somogyib
őstag
válasz
idegen lény #41087 üzenetére
04:30
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #41086 üzenetére
Nekem sajnos nem megy apránként, mert a legközelebbi is rohadt messze van, plusz sosem járok arra, csak direktbe ezért kell(ene) arra mennem.
Én majd eleve bankszámlára akarom dobni a létEgy eNERgiaitaléárt talán, de tálca nélkül. Vagy kap alá egy papírtálcát és kész. Keresni akarok rajta nem bukni. Ez olyan mintha valakinek Dodge Vipert ajánlanék munkásautónak
Koshmar meg örüljön, hogy találkozhat velem, ezért még neki kéne fizetni -
EmberXY
veterán
válasz
KROK640 #41083 üzenetére
Én ezért szoktam újabban apránként elhordani, mert ha nem járok sikerrel, simán visszahozom a táskában. Most is végül sikerült visszaváltani, csak nem a bevásárlás előtt, csak utána, mert a végén tettem egy próbát megint és akkor már szabad volt, így a bankszámlán landolt 200 Ft, most kivételesen nem vásároltam le a boltban (mert ugyanis újabban már az applikációval is lusta voltam szarakodni, mindig levásároltam, úgyis átb*sznak vele, mindegy, hogy hol hiszem azt, hogy visszakaptam).
"Vajon ki lenne partNER ebben?"
Szerintem Koshmar, egy tálca eNERgiaitalért cserébe segítene elvinni a cuccot.
-
KROK640
nagyúr
válasz
idegen lény #41084 üzenetére
Egy van ... csak nem egy kéne már
Kivéve persze ha többször akarok fordulni.Igazán lehetne egy a faluközpontban, arra olyan sűrűn járok, hogy oda 2-3-assával is elvinném.
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #41082 üzenetére
Ez főleg akkor jó, ha olyan közel van az automata mint az én esetemben. Erősen gondolkodok, hogy elkéne vinni visszaváltani, mert 40db palackot kerülgetni nem buli már, de mostmár az is gond, hogy mi a franccal vigyem el, ugyanis javarészt 2 literes üvegek, és nem lehet összegyűrni
így meg lassan egy pickup vagy kombi kell hozzá
Vajon ki lenne partNER ebben? -
KROK640
nagyúr
-
idegen lény
addikt
-
KROK640
nagyúr
válasz
somogyib #41064 üzenetére
Ez kissé önkényes.
Mondjuk Zolesz haveromnál meg a dél a választó vonal, azelőtt minden "hajnal (és a k anyját aki fel mer ébreszteni) ", azután meg este 6ig reggel. Aztán kocsmaidő, hajnal 3-4 fele meg este. Amikor nála vagyok Pesten nekem is át kell erre állni, mikor hazajövök általában jetlag-em van -
koshmar
addikt
Annyit csuklok (mert sokat emlegettek itt), hogy a reggeli Hellt alig tudom meginni!
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #41051 üzenetére
"mert ugye hát ott a sógor, biztos lenne 1-2 kérdése" - hidd el, az orovosnak is
Én itt mondom a tutit, te meg keresed a kifogásokat mindenféle sógorral
Persze, ha rólam lenne szó, akkor nem lenne ilyen bonyolult a kérdés, én beérném a fiatalabbikkal is (lehet amúgy, hogy Koshmar is)
De szerencsére én már kifogtam a legjobbat
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #41047 üzenetére
Mondjuk ha emellé még itt-ott azért van domborzat az már pláne jó pont
Feri haveromtól nem lehet nagyobb papucs, ő ugyanis mamuszde tényleg az már nagyon durva, az asszony dönti el, hogy neki mihez lehet kedve. Volt, hogy felhívtam hogy legyen ez vagy az, és hallottam ahogy hátraszólt a telefonba : "<csaj neve> nekem most lehet kedvem -- ehhez, ahhoz -- " és akkor a csaj megmondja, hogy igen vagy nem
De szerintem egy jól működő kapcsolatban vagy demokrácia van, mint nálunk, vagy az asszony azt hiszi, hogy ő viseli a nadrágot, miközben végülis mindig az van ami mindkettőjüknek jó.
"Olyan sógort el se tudnék képzelni, aki nem tud inni...
" --- azzal indítanád, hogy megtanítod inni.
-
EmberXY
veterán
válasz
KROK640 #41045 üzenetére
Csontinak csonti, de jó fizikumú, eleve fizikai melósként is dolgozik 12 órában... Sógor meg akkora papucs, hogy az már szandál, szóval náluk nem csak azt hiszi a lány, hogy ő hordja a nadrágot, hanem ő is hordja.
"Fel sem dob a gondolat, hogy Koshmarral rokonságba kerülnél?"
Olyan sógort el se tudnék képzelni, aki nem tud inni...
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #41044 üzenetére
"idén lesz 20 éves" - legjobb évjárat
Az a sógor is mondjon le... Fel sem dob a gondolat, hogy Koshmarral rokonságba kerülnél?
Idősebbik húgod akkor igazi csonti lehet, csoda, hogy nem törik össze "sógor" alatt.
Fontos, hogy a lányok azt higyjék, hogy ők hordják a nadrágot, de én pl nem szoktam semmit sem csinálni amihez nincs kedvem. Mondjuk nekem nagy szerencsém van, nagyon normális csajt fogtam ki, abszolút működik a demokrácia.Jah, látnád micsoda ámokfutás megy pl az üzifalon ... Különben már én is csak a kamionozást beállítani megyek fel. Amit el lehetett érni, (most itt nyilván nem olyan dolgokra gondolok amik kb esélytelenek, pl ügyeskezű) azt elértem, innen már csak egy új karakter kezdése lenne érdekes, de az még várat magára.
-
EmberXY
veterán
válasz
KROK640 #41043 üzenetére
A másik hugom idén lesz 20 éves, Koshmarhoz még nagyon fiatal. Nameg ott is van egy sógor, az se örülne túlzottan.
"Látom felétek az elhízás komoly probléma."
Mi nem haldoklunk, mi így élünk!
Egyébként az idősebbi húgom kb vasággyal együtt sincs 50 kiló, és még fölé is lőttem, így ketten nagyon jól kiegészítik egymást. De őt se kell félteni, otthon ő hordja a nadrágot, sógor ide vagy oda...Az alkesznevelde még létezik? Mostanában nem jártam arra, de nem is tervezem, szinte már elengedtem.
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #41042 üzenetére
Szerintem Koshmar nem problémázik, ha kicsit fiatalabb a csaj
"sógor 170-175 kiló " - te jó ég ...
Látom felétek az elhízás komoly probléma.
"egy kicsit hirtelen haragú" - és indulatkezelési tréningre is szüksége lenne.
Szerintem Kosmarral jobban járna ez a húgod isMég mindig nyugisabb, mint az alkesznevelde üzifala az utóbbi napokban. És nem, nem a tengernyi tőzsdés nyereményel való flexelés rázta fel az állóvizet.
-
EmberXY
veterán
válasz
KROK640 #41038 üzenetére
"Nem akarod legalább az egyiket bemutatni Koshmarnak? "
Nem lenne az jó ötlet. Korban maximum az idősebbik illene hozzá, de ott meg a sógor 170-175 kiló és egy kicsit hirtelen haragú, hogy egy klasszikust idézzek: more, ebbű baj lesz...
"De hát ebben a topicban úgy látszik ezt nem lehet "
Itt semmit nem lehet.
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #41040 üzenetére
Köszönöm a bókot
-
RandomName
senior tag
válasz
KROK640 #41038 üzenetére
"Röviden akartam azt leírni, hogy állandóan dícsérgettek, hogy milyen jól áll, meg hogy ebben milyen jó pasinak tűnök"
Na igen. Ilyet mi is mondtunk csajoknak, hogy legyen önbizalmuk, és úgy érzem, mivel neked nagy az önbizalomszinted, ezért neked igen sokat mondhatták....
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #41037 üzenetére
Értem én, hogy magas a labda, de nem kell mindig lecsapni
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #41036 üzenetére
Mindennek? Akkor húgodnak végülis lehet h nem is szalagavató/tűzője lesz hanem szülinapja, vagy esküvője?
Nem akarod legalább az egyiket bemutatni Koshmarnak?"Hova?" De hova, de hova, de hova... Röviden akartam azt leírni, hogy állandóan dícsérgettek, hogy milyen jól áll, meg hogy ebben milyen jó pasinak tűnök (csak ebben?
). De hát ebben a topicban úgy látszik ezt nem lehet
-
koshmar
addikt
válasz
RandomName #41028 üzenetére
Nem tudom eldönteni, 3.17 az még vagy már?
-
somogyib
őstag
Azt a megborult mindenit neki!
Mi folyik itt?
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #41028 üzenetére
Thai Chef Tomyum leves.
Megértelek. ha vígasztal, akkor én helyetted is később keltem, 9:20-kor sikerült kimászni az ágyból.
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #41027 üzenetére
A szalagozója az a szalagavató és a szalagtűző (ugyanaz a kettő) új szinonímája?
Találó
Nekem anno novemberben volt, pont pár nappal a szülinapom előtt
De akkor ő még most fog éretségizni... jó fiatal húgod van. (de szerintem kettő is lehet, ha jól bogozom ki)Nekem egy halszálkás öltönyöm van, ami nagyon gangster, imádtam a 2000-es években, de mostanra kinőttem. Szó szerint magasabb és szélesebb is lettem hozzá. vagy 15 éve nem volt rajtam, pedig ha felvettem akkor minden csaj oda volt.
-
RandomName
senior tag
válasz
customer114 #30527 üzenetére
Pirítós, tatás bifsztek, pink tonic.
Utálok szombaton korán kelni a meló miatt.... -
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #41025 üzenetére
ha szétesik eladod Koshmarnak, neki úgysem kell hajtania majd, csak jól mutat, hogy van
Miért kell rád mennyen az öltönyöd? (csináltass gyorsan újat, esetleg pár extra kg-t beletervezve)
Én most nov eleje és dec vége között több mint 6kg-t fogytam, aminek örülök, kéne még egy kicsit lenyomni (vagy 2kg ) és célnál vagyok
-
EmberXY
veterán
válasz
KROK640 #41024 üzenetére
Az ünnepi időszakban kicsit elszaladtak a kilók meg a cukor, aztán jövő hónap végén meg labor lesz, de előtte még egy hét múlva rám kéne, hogy jöjjön az öltönyöm...
Aztán már ha úgyis benne vagyok az X+1-edik sikertelen életmódváltásban, egy ideig tolom neki.
Amíg szét nem esik a kondigép, mert már egy kicsit csapágyas. -
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #41014 üzenetére
A politika topicban láttam a levelet is. De reggel még csak 120 volt mikor indítottam a gépemet. Ígyis majdnem országos tanítási szünet lett a mai nap
-
EmberXY
veterán
válasz
RandomName #41013 üzenetére
A "B"választ azért tartom kizártnak, mert nem tudnak számolni. A NER-ben az ilyen képesség kizár bármilyen vezető pozíciót, különben összeférhetetlen lenne a királlyal.
-
RandomName
senior tag
válasz
EmberXY #41000 üzenetére
" nem akarom elhinni, hogy egy sima A4-es papír nem olcsóbb mint egy perforált, csekkel ellátott papír."
A.; Amikor valaki erre felmerül az igény, megmérnökölik a szükségletet, megpályáztatják, valaki ír egy szabályt, leteszteli, kiküldik megvalósításra, gyártatnak erre egy gépet, beüzemelik, betanítják a munkásokat, próbaüzem után elkezd termelni.
B.; Kiszámolták. Nem éri meg.... -
KROK640
nagyúr
válasz
idegen lény #41010 üzenetére
(ííí, de rossz mikor valaki nem kapcsol... de nem hibáztatlak, sokszor az emberekkel is megesik, nemhogy idegen lényekkel. )
"Bombafenyegetést kapott több mint 120 magyar iskola, Orbán Viktor forródróton van a belügyminiszterrel" - ez a cím villant nagyba a képembe rögtön reggel mikor felébredtem és a gépem is.
De mivel tudtommal azóta egy sem robbant fel, ezért éltem a gyanúval, hogy biztos Ukrajnáról beszélsz ... -
EmberXY
veterán
válasz
idegen lény #41005 üzenetére
Szerintem soha nem tudjuk meg, hogy kik érintettek (mert valószínűleg soha nem is tudják kideríteni).
De már befejezték az átvizsgálásokat, arra azért kíváncsi lennék, hogy hány helyen ment spam mappába a levél, ahol nem is tudnak róla... -
KROK640
nagyúr
válasz
idegen lény #41001 üzenetére
Ukrajnában? Hát ez sajnos nem újdonság, 2022 február 24 óta elég sűrűn olvasni ilyeneket. Sőt, Novoluhans'ke (Donyeck) települést, már 2022 február 22-én elkezdték ágyúzni (reggel 9-ig 84-szer sértették meg a fegyvernyugvást), és akkor egy óvodába is sikerült belőni a közfalat.
-
-
EmberXY
veterán
válasz
idegen lény #41003 üzenetére
Potenciál akkor lenne, ha valahol robbantottak volna, és utána küldték volna a levelet, hogy készüljenek a következőre... De itt nem robbantanak, semmi értelme, mire a terrorista eljut a célponthoz, éhenhal vagy belép a Fideszbe. Itt már semmi sincs, amit terrorizálni lehet.
Az, hogy a titkosszolgálat szervezte volna.. hát elég meredek, mert ugyebár nagy rizikó van ebben, mert kemény börtönévekkel díjazzák, és ha csak egy szakember van valahol véletlenül, aki rájön, akkor bukik az egész.
De legalább a munkahelyekre küldték volna, nem az iskolákba, akkor lett volna pár szabadnap... -
EmberXY
veterán
válasz
idegen lény #41001 üzenetére
Hol robbantak fel iskolák? Eddig még csak egy körlevélről van infó, amit szétküldöztek pár iskolának... Nem hinném, hogy komoly fenyegetés lenne, ahhoz mi túl jelentéktelen célpont lennénk.
De legalább kiderül, hogy mit tudunk kezdeni egy ilyen helyzettel, a sok milliárdból tartott terrorelhárításunk, kibervédelmünk és titkosszolgálatunk ér-e bármit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Filmgyűjtés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Garmin Venu Sq 2 - alaptudás a négyzeten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Eladó Ryzen 9 5900X RTX 3070 TI Számítógép.
- DDR5 RAMOK
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR