Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
válasz
RandomName #41398 üzenetére
Laposföldből már ledoktoráltam, most az UFO témánál tartok, védem a doktorimat.
-
EmberXY
veterán
válasz
idegen lény #41397 üzenetére
"Még a kerékpáromat is le szoktam láncolni, pedig tudom, hogy fél perc alatt fel lehet törni. "
Én is le szoktam zárni, az enyémet sem tartana tovább feltörni, de a lényegét a mondandómnak félreértetted. Maradjunk a biciklinél, gondolom a tiéd is olyan, hogy azzal nyugodt szívvel közlekedhetsz, megfelel a KRESZ előírásainak, nem hullik ki alólad 10 méter alatt, továbbá igazolni tudod, hogy a tulajdonod, és amikor használod, akkor mások is látják, hogy te ülsz rajta, ha pedig balesetet okoznál, vállalnád érte a felelősséget. Az értéke irreleváns. Az enyém is ilyen. Azért zárom le, mert az enyém, és van értelme lezárni, hiszen holnap is használni akarom ugyanilyen módon. Ha ezt az említett weboldalhoz hasonlítjuk, akkor az olyan bicikli lenne, amin a tulaj egy maszkban ül, elmegy vele valahová üzletelni minden nap (hiszen a weboldalon google hirdetéseknek is meg van ágyazva, nem beszélve a közösségi média megosztásokról, elérésekről), de senki nem tudhatja, hogy ki ő, és azzal, hogy az írásainak hitelességét senki nem tudja rajta számonkérni, ezzel akár bajt is okozhat, de a legkevesebb az, hogy hiteltelen.
Az említett portálon lévő cikkek, mivel sem szerzőjük, sem az oldalnak üzemeltetője gyakorlatilag nincs, ám mégis nyilvánosan közzé vannak téve (nem véletlenül téved oda az ember, hanem az internetes böngészés rendeltetésszerű használatával) hogyan tekinthetőek szellemi tulajdonnak? Jogilag talán igen, de hogyan igazolná a szerzője bármelyik cikkről, hogy ő a szerzője, ha szerzői jogait érvényesíteni akarná?
Nem beszélve arról, hogyha adott esetben a tudományosan megalapozatlan állítások terjesztése, és az emiatt esetlegesen valahol, valakinél okozott baj ok-okozati összefüggésbe kerül valaha, akkor komoly felelősség is felmerülhet emiatt. Lásd pl. a Posta Imre-ügyet.
De tulajdonképpen a semmin vitázunk. -
idegen lény
addikt
válasz
EmberXY #41390 üzenetére
Ha ez ennyire aggaszt, akkor vedd meg a könyvet! [link] [link] [link]
De Däniken számtalan fórumon beszélt már ezekről és más érdekes kérdésekről, és még többen idézik, a TV-ben külön sorozat fut már régóta Ősi idegenek címen, az epizódjai a YouTube-on is elérhetők, ezek elég közismert dolgok már rég. Däniken írásait nem "módosítja" senki, mert azonnal lebukna, olyan sokan ismerik; meg felesleges is lenne, annyira izgalmas és közérthető stílusban ír. Ő megkerülhetetlen ebben a témában. Maga a paleoasztronautika elnevezés is Erich von Däniken nevéhez köthető. Mi is az a paleoasztronautika?Az autódat és a lakásod ajtaját is fel lehet törni fél perc alatt, attól még be szoktad zárni őket, gondolom. Még a kerékpáromat is le szoktam láncolni, pedig tudom, hogy fél perc alatt fel lehet törni. Eddig bevált, még sosem lopták el. Attól, hogy ismersz trükköket a lopásra, az még ugyanúgy bűncselekménynek számít. Nem értem, hogy miért is kéne megkönnyíteni a tolvajok dolgát?
Mindenkinek joga van a saját tulajdona, legyen az anyagi vagy szellemi természetű, védelméhez, ha azzal nem árt másoknak. Ez alapvetés a jogban.
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #41395 üzenetére
Kifelejtetted a :
- orosz és/vagy kormánypártiakat
- Linux hívőket
(- és öcsémet meg apósjelöltet)Már lassan megszoktam, hogy a magyar internet 99,9%-a jóval élesebb kés nálam a fiókban, legalábbis az ő meglátásuk szerint. Vagy ha egy vitában csepp kételyt is érzel, vagy néznéd az érme másik oldalát is, akkor automatikusan na ugye, hogy 100%ban neki van igaza... effektus érvényesül.
Erről jut eszembe, megyek meghánytatom az alkeszemet.
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #41392 üzenetére
Pontosan, legalább egy email cím jó lenne, ami nem free/citromailes legalább, mint az a múlt évtizedben oly gyakran megesett az ilyen balra a második dzsunka weblapokon. (esetleg a tárhelyhez járó mail)
view-source: valóban egy igen egyszerű megoldás, copyfishel már a képről is lemásolod a szöveget -
EmberXY
veterán
válasz
RandomName #41391 üzenetére
Megmondom őszintén, most nem trollkodtam, legalábbis per pillanat nem emlékszem a nevére. Régebben emlékeztem? (Nem kizárt)
így hirtelen kizártnak tartom, hogy olyan szerzőkért rajonganék, akik nevét ilyen oldalakon emlegetik, de cáfolj meg, ha valahol az ellenkezőjét állítottam. -
EmberXY
veterán
válasz
KROK640 #41387 üzenetére
Igen, az impresszum szerintem alap dolog egy ilyen portálon. Van, ahol legalább egy kamu e-mail címet megadnak, amit vagy figyel vagy nem, de itt még az sincs. Teljesen a vaksötétből osztja valaki az igét.
A nagy védelem meg főleg nevetséges ebben a helyzetben, mint valami TOP SECRET katonai dokumentum lenne, vagy mittudomén, meg mintha ettől nem lehetne fél perc alatt kikopizni az egész tartalmat, csak egyview-source:
kell az URL elé, és ez még csak az óvodás megoldás. -
EmberXY
veterán
válasz
idegen lény #41388 üzenetére
A svájci szerző posztolta oda magyarul a cikket az általad linkelt oldalra? Ő maximum a könyvének a szerzője, ami forrásként van megjelölve, nem a cikké. Honnan tudjam, hogy milyen módosításokkal lett közölve?
Az oldalon egyik cikknek sincs feltüntetve a szerzője és semmilyen kontakt nincs feltüntetve az oldal üzemeltetőjéhez, kvázi hiteltelen az egész. Ezek után onnan bármit is hiteles tartalomként terjeszteni elég bajos.
Ami még borzasztó, hogy már 8720-szor osztották meg a facebookon. Nincs veszélyben a következő 2/3 sem, azt hiszem.
Egyébként nem ismerem Danikent, nem is őt minősítem jelen esetben, hanem az oldal üzemeltetőjét, meg az olvasótáborát. -
idegen lény
addikt
válasz
idegen lény #41388 üzenetére
* Delete "abban". Ezt már nem engedte szerkeszteni.
-
idegen lény
addikt
válasz
EmberXY #41386 üzenetére
Nincs a cikknek szerzője?
Hát Däniken mi a szösz? A cím a nevével kezdődik, de még a végén is jelölve van a pontos forrás, az Űrutazás a régmúltban című könyve. Vagy nem ugyanazt olvastuk?
Azon már lehet vitázni, hogy Däniken mennyire hiteles. Persze neki is voltak tévedései, bár ő inkább csak kérdéseket tesz föl, nem állításokat, hibázni meg még a legnagyobb tudósok is szoktak. Az biztos, hogy elévülhetetlen érdemei vannak abban az ősi helyek, romok, régészeti emlékek közérthető népszerűsítésében.
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #41386 üzenetére
Jha, látom hasonlóan szoktuk vizsgálni, hogy hiteles-e egy oldal? Ahol se szerző, se impresszum az már nálam is kiesik. Az ingyenes motor védelemmel "felturbózva" meg PFF. Még a CRTL+C sem működik.
Ami nekem még red flag, az oldal szlogenje az "UFO-k, földönkívüliek, ezotéria, parapszichológia". Vagyis minden, ami kerüli a tudományos alapot, de legalább jó nehéz bizonyítani.
Ez tényleg ilyen tipikus "hívőknek" való oldal, akik elolvassák, azta tyűűű, de érdekes, és utána sem gondolnak, hogy mennyi valóság alapja lehet annak amit olvasnak? -
EmberXY
veterán
válasz
idegen lény #41385 üzenetére
Nincs a cikknek szerzője, meg impresszum sincs, de az ilyen "hiteles" oldalaknál kár is lenne ilyesmit keresni, mert rögtön megdőlne a sok baromság, a híveknek meg elég ha olvasnak, gondolkodni nem kell.
De legalább nagy hangsúlyt fektettek a különféle billentyűkombók és a jobb klikk tiltására, védendő az értékes tartalmat és az oldal teljesítményének optimalizálását, mindezt egy Word Press pluginnal (WP Rocket), az oldal forrásának kb felét ez a "védelem" teszi ki.De most tulajdonképpen akkor ha az ókorban is volt galvánelem, akkor sem magyarázná semmi, hogy ehhez földönkívüliek kellettek volna. Semmilyen más fejlődés nem támasztja ezt alá, sőt még az ókori Rómában is egymás után, vizes szivaccsal törölték a seggüket, szóval indokolatlanul gyors fejlődést én nem vélek felfedezni az emberiség történelmében.
-
EmberXY
veterán
válasz
idegen lény #41382 üzenetére
Az elektromosságot lehet, hogy ismerték, csak nem tudták, hogy mi az...
De most megint gondolkodjunk egy kicsit. Ha nem találtak kormot, tehát nem használtak fáklyát, akkor az elektromos eszközök után nem kellett volna azokra utaló dolgokat találni? Már hogy is találhattak volna...
Fényt nem csak az égés idézhet elő, ezen kívül még számos más kémiai, vagy fizikai reakció is, nem kizárt, hogy ismerhették ennek a módjait. De azt is el tudom képzelni, hogy a fáklyát be tudták és ki is tudták úgy vinni, hogy abból semmi ne potyogjon ki, elvégre szent helynek tekintették, lehet, hogy nem is volt szabad szemetelni, stb.
Mint ahogy az is egy elmélet, hogy ismerhettek különféle geopolimereket, vagy inkább azokhoz hasonló kötőanyagokat, akár beton, stb, amiből gyakorlatilag kiönthették a nagy köveket a piramisokhoz...
Nem voltak ezek annyira hülyék, mint gondoljuk, hiszen egész nap ráértek "feltalálni", nem kellett tiktokozni, fészbúkozni, fórumozni közben.
De hogy földönkívüliek nincsenek az egyenletben, az biztos. -
KROK640
nagyúr
válasz
idegen lény #41381 üzenetére
Nekem is ő volt a kedvenc férfi karajterem
-
idegen lény
addikt
válasz
EmberXY #41376 üzenetére
Kézzel való megmunkáláson nyilván kéziszerszámokat értünk, amiket az ókori egyiptomiak használhattak. Persze vannak elméletek, hogy már ismerhették az elektromosságot, ez sok mindent megmagyarázna. Például, hogy mivel világítottak a sötét piramisok belsejében, amikben semmi nyomát sem találták fáklyák vagy bármilyen égő dolog használatának, mert nem találtak kormot vagy bármit, ami bármilyen égésre utalna.
-
idegen lény
addikt
válasz
EmberXY #41379 üzenetére
Tessék. Ez sokkal jobb minőségű. Ebben a részben debütált az utolsó évadban, a nyolcadikban, amit eredetileg nem is terveztek, még az Agymenők előtt. Én már ekkor felfigyeltem rá. De a legizgalmasabb részek azok, amikben Julian McMahon mint Cole Turner / Belthazor (3-5. évad; vendégszereplő a 7. évadban), egy félig ember, félig démon szerepelt. Ő egy zseniális karakter volt.
-
EmberXY
veterán
válasz
idegen lény #41373 üzenetére
Mert tán a kenyeret kézzel sütik?
Volt 2000 évünk, hogy feltaláljunk pár gépet, nem kellett ehhez semmilyen idegen űrhajó meg csillagkapu meg apám f**a...
Egyébként nem tagadom más intelligens civilizációk létezésének lehetőségét, de arról már a véleményemet leírtam párszor, viszont az ilyen ad-hoc jellegű észlelések meg sztorik 99999 %-a meggyőződésem, hogy gyógyszerek, alkohol és egyéb szerek, elmebetegségek hatása, aki meg elhiszi, az meg a hit kategóriája. -
EmberXY
veterán
válasz
koshmar #41372 üzenetére
Mi? Ugyan már... Csak az elejtett információmorzsákat szedegetjük össze (amit úgy szórsz, mint 50 Cent a zsét...)
-
EmberXY
veterán
válasz
idegen lény #41370 üzenetére
Kaley Cuoco-nak én is lennék az élettársa, még korban is teljesen összepasszolunk, nincs is ezzel semmi baj, de nem értem, hogy miért nekem válaszoltál...
-
-
KROK640
nagyúr
válasz
idegen lény #41370 üzenetére
Bűbájos boszik... de szerettem régen azt a sorozatot
-
idegen lény
addikt
válasz
EmberXY #41369 üzenetére
Leonard Leakey Hofstadter (John Mark Galecki)
"150 hektáros földterülettel rendelkezik a kaliforniai Santa Margaritában." Ő is vegetáriánus. Az Agymenők forgatása alatt két évig Kaley Cuoco élettársa volt. -
KROK640
nagyúr
válasz
idegen lény #41356 üzenetére
Ne már ... azt hittem legalább ő normális
-
EmberXY
veterán
válasz
idegen lény #41361 üzenetére
Az ilyen sztorikkal nekem mindig az a bajom, hogy se füle, se farka... Azon kívül, hogy a mesélő állít valamit, vagy rosszabb esetben egy ingyenes weboldal is van hozzá, ami összeverbuvál még pár 10-100 hasonló gondolkodásút, semmi alapja nincs az egésznek.
Egyrészt a fekete gránittal való munka nem tűnik olyan bonyolultnak, hogy földöntúli eszközök kellenének hozzá: https://www.youtube.com/shorts/27peHJJbF_c
De akár a bányászásához sem: https://www.youtube.com/shorts/n7icZM-r25k
Nameg aztán ha 1-1 ilyen sztoriból bármi is igaz lenne, akkor szerinted pl az az idegenvezető, akinek "világít a keze", nem valahol egy katonai támaszponton lenne leszíjazva (pláne az USÁ-ban), hogy kiszedjék belőle a tudását ahelyett, hogy szabadon jár-kel, és tehetős hiszékeny embereket húz le azzal, hogy ilyen baromságokkal hülyíti őket? -
somogyib
őstag
válasz
idegen lény #41361 üzenetére
koshmar!
Arcképcsere lesz?
szerk: bocs idegen, nem válasz akart lenni...
-
idegen lény
addikt
válasz
somogyib #41359 üzenetére
Igen, ezért írtam, hogy a nők vitték a sírba, mert végül is a francba halt bele, ahogy azt Czeizel megállapította.
Reviczky Gáborral az interjú itt nézhető meg, az 58. perctől öt percen át beszél az idegenekről: REVICZKY Gábor - A nemzet imádnivaló művésze
Ő nem idegenvezetővel jár Egyiptomba, hanem idegen vezetővel.Nem mindegy.
Az interjúállítmány idegesítőbb, mint Hajdú, de Reviczky hihetetlenül higgadtan kezeli. Remélem, nem ez lesz az utolsó interjúja, mert nagy ember és nagy színész. -
koshmar
addikt
válasz
idegen lény #41355 üzenetére
Azért a napi 100-120 szál cigi és 4-5 liter bor is rásegitett..
-
EmberXY
veterán
válasz
idegen lény #41356 üzenetére
Édes istenem...
-
idegen lény
addikt
Mit vétettem?
„Minden évben Egyiptomba járunk, igaz most ki kellett hagynom egyet. De nem azért megyünk, amiért mások, annak szerintem semmi értelme. Abból semmit nem lehet megtudni, hogy megyünk egy idegenvezetővel, aki ugyanazt a szöveget olvassa fel, amit bárki megtalál. Mi olyan emberrel megyünk, akit elvittek az ufók. Ő mindent tud, teljesen más kapcsolatban van a földönkívüliekkel is. Már a NASA-hoz is behívták, mert este világít a keze. [...] Olyan helyekre visz minket, ahol sima turisták nem nagyon vannak, mert külön engedély kell. Voltam a csillagkapuban is, mert az létezik, azzal hozták le a földönkívüliek azt az űrhajót, amivel a fekete gránitot meg lehet művelni és tükörsimává tenni. A Kheopsz piramis alagútja tükörsima fekete gránittal van borítva, de nincs a mai napig olyan földi szerszám, amivel meg lehet művelni ezt az anyagot”
– meséli Reviczky Gábor az alábbi interjúban.
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #41350 üzenetére
Kajak, azt hittem, hogy valami poresz lesz XD
De ha már itt tartunk :
Ez zseniálisShrek és a politika
-
KROK640
nagyúr
válasz
idegen lény #41348 üzenetére
Ady nagy példakép volt anno, ő is tudott élni, Léda, Csinszka és a sok kis női csuka...
Az én emberem.
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #41326 üzenetére
Sajttal töltött sült parizer, sós mogyoróval ...
-
KROK640
nagyúr
válasz
idegen lény #41342 üzenetére
Mióta Marvel Spiderman rematered / Miles Morales / 2 -vel játszom már a konkrét pókember jelmez sem egyértelmű
(ahogy az sem, hogy a Ray Tracing mellém, biztosn NEM kell-e a DLSS? főleg a 4.0 ... )
-
RandomName
senior tag
Ghecccc...... Ezt mennyire elkapták....
[link] -
idegen lény
addikt
válasz
EmberXY #41324 üzenetére
Azt az oldalt nem én csináltam. Poénnak szánták, annyira nem az. Adyt imádom.
"Ady táltosságának 3 jele; a hatujjúság, a mindkét oldalt lenőtt fül és a feltűnően nagy, rövidlátó szemek, bizonyítéka pedig felülről(!) ihletett versei, cikkei"
Petőfi meg farkas-fogsorral született.
-
EmberXY
veterán
válasz
idegen lény #41345 üzenetére
Nem csak a nyóckerben, az ország számos más pontján is. De ettől még miért kell bútorokon mászkálni, nem értem az összefüggést.
-
EmberXY
veterán
válasz
idegen lény #41342 üzenetére
Veled videotelefonálni úgy, hogy te ott vagy, én meg itt a Földön!
-
EmberXY
veterán
válasz
KROK640 #41340 üzenetére
"Az éjjeli áramszünetes iszki mellé pedig be is vagy b*szva mint az elhagyott gyárablak természetesen, mert úgy az igazi "
Ez csak természetes.
Én 28 m2-en lakom, de ilyen kókány megoldások nélkül is elfér minden a lakásban, és a "közösen is használható" dolgok, pl szekrény, ágy, asztal, tűzhely, fürdőszoba, stb is bőven elég (lenne) 2 személyre is (szigorúan ellentétes nemből állna a 2. személy), ezért sem értem az ilyen gány megoldásokat.
Ahol meg ennél többen vannak, ott értelemszerűen más lakhatást kell keresni, vagy kevesebb albérlőt tartani / gyereket csinálni. -
idegen lény
addikt
válasz
EmberXY #41337 üzenetére
Ugyan mit akarsz azon a sivár bolygón?
KROK640
Mindenképpen pókember jelmezben.Még ha extra teherbírású fémszekrények is, inkább azon aggódnék, hogy mikor csúsznak le róla és törik ki a nyakukat. Meg alatta sem szívesen aludnék, pláne, ha még ugrálnak is a matracon. Amúgy nem lehet, hogy a másik oldalon van egy lift az ágyhoz?
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #41338 üzenetére
Csak még a lépcsőt arra tervezik, hogy egy, akár két ember egyszerre is azon mászkáljon, akár valami extra teherrel a kezében, addig a bútorok tetejét(!) főleg a kis szekrényekét nem hiszem.
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #41332 üzenetére
Igen. én is legfőképp erre akartam reflektálni, hogy akkor versenysúlyban kell maradni, különben reccs lehet az ágy felé tartva.
na meg felmerül a papucsban vagy anélkül másszunk a bútorok tetejére? kérdéskör is ugyebárAz éjjeli áramszünetes iszki mellé pedig be is vagy b*szva mint az elhagyott gyárablak természetesen, mert úgy az igazi
-
RandomName
senior tag
válasz
idegen lény #41333 üzenetére
Szerinted. De te, mint idegenkívüli lény, nem vagy (s)mérvadó....
-
EmberXY
veterán
válasz
idegen lény #41336 üzenetére
És akkor lényegében mikor indul a következő járat a Marsra?
-
EmberXY
veterán
válasz
idegen lény #41333 üzenetére
Akkor a purdék potyognak majd éjjelente, ha fosni kell szaladni sötétben?
-
-
EmberXY
veterán
válasz
KROK640 #41328 üzenetére
Helytakarékossági szempontból szerintem is jó, de ha ennyire kreatív lennék, hogy a bútorokból építenék lépcsőt, akkor már valami lenyitható létrát odagányolnék az ágyhoz...
Mert ugye éjjel, áramszünetben ha arra ébredsz, hogy fosni kell, aztán iszkiri, ott bizony lehet, hogy valami törés lesz a vége, ha a bútorokon keresztül kell lejutni.
Nem beszélve arról, hogy a bútoroknak sem feltétlenül tesz jót, ha rajtuk mászkál az ember, főleg amilyen pozdorjalemezből vannak a mai IKEA és egyéb megoldások... -
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #41329 üzenetére
Igen, meg alapvetően jól is meglehet csinálni, de sok helyen nem annyira sikerül jól.
Itt leginkább az az érdekes, hogy a bútorokon kell felmászkálni, és csak egy ágynyi az egész, gondolom a nem megfelelő belmagasság miatt. Pár éve Pesten jártam olyan körfolyosós galériás lakásban ahol a belmagasság miatt a galéria a legnagyobb szoba majdnem másopdik emeleteként funkcionált és a földszinten is ki tudtam nyútjózni meg az "emeleten" is, akkora belmagasság volt.
Meg olyanba is, ahol még ennél is nagyobb belmagasság nem volt kihasználva, mondjuk ott már az erősen kifelé leejtő körfolyosó lap a derékig se érő rozoga vaskorlát amúgyis félelmetes élmény volt, pláne egy olyan negyedik emeleten ami szerintem legalább olyan magasan volt mint paneleken a nyolcadik. Apró érdekesség, hogy bár ez Pesten volt de ebből a házból pont a lentebb említett leányzóval mentem találkozni, és közösen koncertre. (ÍÍÍ, ennek a napnak idén októberben lesz 10 éve)A nyelvét már el is felejtettem, de igen, pontosan róla van szó, és a csigalépcsőjókről
-
RandomName
senior tag
válasz
KROK640 #41328 üzenetére
Így lehet megcsinálni, az 1nm-re eső 1.5nm-t.... A galéria intézménye jó dolog, mert a meleg levegő felfelé száll, csak legyen akkora belmagasság, hogy alul se törpejárásban kelljen mászkálni.
Na igen. De szerintem az a színes raszta hajú csaj, aki kígyószemes kontaktlencsét viselt, és hozzá kettévágatta a nyelvét is, az rendelkezik akkor önfegyelemmel, hogy nem fog ki rajta a saját csigalépcsőjük.
-
KROK640
nagyúr
Akkor némileg témát váltva, bedobom ide is :
Ez valami új örület, hogy a bútoraidon hegyet mászva mész az ágyadba, de Pesten eléggé divatos lett, 6 napon belül három ilyen jött velem szembe, de most csak kettőt találtam meg hirtelen.Szóval elképzelem, amint egy szombat este a különféle alkoholok magasfokú tisztelete és tesztelése után az ember bedőlne az ágyba.
Itt a másik :
Mondjuk jártam olyan helyen is (Randomname te tudni is fogod, hogy kire gondolok) ahol egy csodaszőllősi kisházban olyan meredek csigalépcső volt, hogy megkérdeztem a lánytól, hogy ezt hogy szokta abszorválni részegen? Nevetve csak annyit mondott, hogyha már a sötét sáros úton végigjössz ez a legkevesebbb, hamar meglehet szokni
-
-
RandomName
senior tag
válasz
RandomName #41295 üzenetére
Megint szűzérme....
-
somogyib
őstag
azégbekiáltóbüdösmindenitneki!!!
Mi a rózsaszín parfümös b.zis topik lett ez???
Az ilyen témákkal menjetek inkább más degenerált topikokba, ne itt fárasszátok a komoly trollnépet.
-
EmberXY
veterán
válasz
idegen lény #41320 üzenetére
Javaslom azoknak a műveknek a teljes kontextusukban történő olvasását, random 4-et próbáltam ki, egyikben sincs szó földönkívüliekről, gyanítom a többiben sincs, maximum ha a szerző is nagy tisztelője volt a szintetikus kábítószereknek és/vagy pszichiátriai gyógyszereknek.
-
RandomName
senior tag
válasz
idegen lény #41320 üzenetére
-
KROK640
nagyúr
válasz
idegen lény #41319 üzenetére
Lyézush ... az ilyesmivel jobb nem lyácccani
-
RandomName
senior tag
válasz
idegen lény #41319 üzenetére
Ott pont a parfüm a legkissebb probléma....
-
idegen lény
addikt
-
idegen lény
addikt
válasz
KROK640 #41285 üzenetére
Erről meg ez a film jut eszembe: Xantus János: Diorissimo 1980
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #41314 üzenetére
A szemétégető kemence fala már nem is jó?
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #41310 üzenetére
Elhiszem
-
EmberXY
veterán
válasz
RandomName #41314 üzenetére
Ahhoz képest túl sűrűn kommunikál...
-
EmberXY
veterán
válasz
RandomName #41312 üzenetére
Csak kérdés, hogy hová van beépítve...
-
EmberXY
veterán
válasz
idegen lény #41300 üzenetére
Hoppá!! Mi az a T/1? "nyomjuk", "hatással vannak még mindig ránk"
Tehát akkor mégsem vagy földönkívüli?
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #41306 üzenetére
#41304 RandomName : Ebből csak a kecskekoponyás oldalkocsis pannónia van meg.
-
KROK640
nagyúr
válasz
idegen lény #41305 üzenetére
Valóban nem az én természetes illatom, de attól még rajtam van, nekem is kellemes (mikor befújom) aztán nekik is, és végül hozzám bújnak. (Na nem csak az illat miatt, bár ezt a mesét megpróbálták velünk anno elhitetni az illatszer gyártók, egyik haverom panaszkodott is, hogy vett egy fajta sprayt mert a reklám szerint majd ráizgulnak a nők, és nem történt semmi.) Sőt, horror áron még feromonos parfümöt is lehetett kapni a 2000-es évek végén. De szerintem ha alapból nem vagy jó, akkor azzal sem leszel.
A filmet meg ismerem, de meglehetősen régen láttam. -
idegen lény
addikt
Aki még nem látta volna: Parfüm: Egy gyilkos története
-
RandomName
senior tag
válasz
idegen lény #41305 üzenetére
Így van, egy átlagos szombat este meg bemutatja az italokkal való manipulációt.
-
idegen lény
addikt
válasz
KROK640 #41291 üzenetére
Az nem a Te illatod, azt sem tudod, hogyan állították elő, és hogy miből. Lehet, hogy meg is lepődnél, ha tudnád. Nem hozzád bújnak, hanem a pézsmapocok farokmirigyének az illatához, ami valószínűleg feromon jellegű, csak nem a Te feromonod, úgyhogy átvered őket. A jó kapcsolat alapja pedig az őszinteség, nem a manipuláció. Bizonyára láttátok már A parfüm: Egy gyilkos története című filmet. Elképesztően gyönyörű film, és jól bemutatja az illatokkal való manipulációt.
-
RandomName
senior tag
válasz
KROK640 #41302 üzenetére
Nem. Ő kézilabdázott a DSI-ben, és fiatalkorában olyanokkal bandázott a tóciban, mint Katona Attila a Bicikli Múzeum alapítója, (neki még igértem a múzeumba 1-2 jó könyvet ami kiállíthat) és a hortobágyi Kosina családba ment férjhez. Az ő férje az a kopasz, 185cm magas Kosina Zsolti, akit tizen-huszonévvel ezelőtt csak kék betyár lajbiban láthattál mászkálni mindenfelé, és az oldalkocsis Pannóniáján volt egy kecskekoponya szarvakkal....
-
KROK640
nagyúr
válasz
idegen lény #41301 üzenetére
Hm, előbb piperkőc, most meg közhelyek ... Maga udvarol nekem Safranek?
Gyere csak közelebb és mesélj az idegen lányokról -
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #41298 üzenetére
Csak nem az általam is ismert unokatesód?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Friss videón az Industria II
- Windows 11
- Viccrovat
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Elemlámpa, zseblámpa
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- i7 Gamer konfig bővítési lehetőségekkel! - GARANCIÁVAL
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest