- Androidos tablet topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Objektívek topikja
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Anonymus23 #3122 üzenetére
Nalam a division az a jatek ami kb 20percet volt fent a gepemen, semmilyen szinten nem tudott lekotni. A Wildlands hibai ellenere is nagyon kellemesen szorakoztam mire vegigvittem.
-
Madoc
veterán
válasz
Divisionhoz hasonlitod? Miért mert ubisoft? Akkor az asassins creedeket is hasolitgasd ahhoz. Nem kell ez ide, menjél vissza aztán ott hasonlitgass. Szar játék mert nem division 2!Ja hogy senki nem mondta hogy ez az lesz? Francokat nem érdekel hogy más játékba mennyi időt vagy!
-
myckey
veterán
válasz
Híreket osztom meg, és segítek.
Mást nem csinálok itt, bocsánatot kérek érte.Most mivel védtem a játékot elvakultan?
Leírtam hogy nem leszel elpusztíthatatlan,Hogy nem tudni mivel foglalkoztak,Hogy nem csak összeollózás .
Ez elvakultság? Mi a probléma?
Az hogy nem állok be a sorba, helyeselni a demagóg agymenésekre?
Mutass rá , hogy manapság mit írok, ami elvakult hívővé tesz.Nagy kár volt energiát fektetnem ebbe az egész topicba.
Nagyon nagy hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony a6700 + Sigma 30mm 1.4 DC DN - új fotoplus vásárlás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3353
- LG 50QNED87T3B 50 colos LG AI QNED87 4K Smart 120hz Gaming TV
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- UTOLSÓ!! 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Eladó Karcmentes állapotban levő Samsung A40 4/64GB / 12 hó jótállás
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest