Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Androidos tablet topic
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Projektor topic
- Monitorkalibráló eszközök
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Memóriazabáló problémát okozhat a Windows 11 egyik frissítése
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
Te biztosan jutalékot kapsz az eladásokból
, mert nem lennél ennyire elvakultan wildlands "hívő", ha egy picit is távolabbról néznéd az egészet.Azért vannak olyan bosszantó hibák benne, ami tipikus Ubisoft, pl elrontják azt ami kvázi jól működött előtte, lásd Division, ott is szinte minden patchnél attól "féltünk", hogy na most vajon mit szúrnak el. Volt is szinte mindig valami oltári kínos baki. Ettől függetlenül szerethető játék mindkettő, nem véletlenül van majdnem 1800 órám a Divisionben, de még ma is futok bele olyan bugokba, ami oltári ciki kvázi 1 évvel pl az UG megjelenése után.
Itt még nem telt el annyi idő, de amennyiszer már én is textúrába ragadtam (hegyeknél elég sűrűn előfordul), több száz méterre dobja le a járművet stb. az azért elég gáz, ettől függetlenül megérte az árát, igaz én nagyon olcsón jutottam hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- Építő/felújító topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Call of Duty: Black Ops 7
- Revolut
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Házimozi haladó szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- Androidos tablet topic
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA CHIEFTEC 700W
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
, mert nem lennél ennyire elvakultan wildlands "hívő", ha egy picit is távolabbról néznéd az egészet.