Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED monitor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Redneck #3118 üzenetére
Nekem pont azért porosodik a Wildlands, mert várom a sok patch-t annyi hibába futottam, hogy volt, hogy inkább kiléptem és hagytam egy kicsit. Legutóbbi patch-ba beletettek olyat, ami nekem hiányzott, de még mindig maradt hiba bőven. Ki belefut ezekbe ki meg nem. Én a szerencsétlen bázist erősítem.
Attól függetlenül jó játék, de lehetett volna sokkal jobb is, ha nem a térképre fordítják az idejük 90%-át a fejlesztők, esetleg kreatívabbak nem csak összeollóznak mindent más játékokból, és még azokat sem jól. Engem nagyon jól elszórakoztatott 40-50 óráig, utána elég monoton lett. Tipikus Ubisoft meg nyílt világú játék dolog. Gyűjtsd ezt meg amazt, fejleszd a skilleket aztán a végén már legyőzhetetlen leszel kb. Nem beszélve a hülye AI-ról mind ellenség mind csapattárs szinten.
A táj az lélekzetelállító az is tény.
Egyébként egy lopakodós Division, Watch Dogs 2, Just Cause 3. Olcsón beszerezve teljesen jó vétel amúgy.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- BESZÁMÍTÁS! "ÚJ" Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HP EliteBook 450 Gen8 Intel Core i5-1135G7
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G2 - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest