Hirdetés
-
PROHARDVER!
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
Ez személyes preferencia, ezzel nincs is gond természetesen, de ilyen módon nem is (s)írtam semmit, annyit írtam, hogy bár mindkét játék eléggé bugos (nem, nincs egyenlőség jel), attól még szerethető mindkettő.
De idézze már valaki, hogy hol írtam, hogy a Division a király, és miért nem azzal játszotok, amikor csak a bugokat és a tésztaszaggató játék tartalmatkifogásoltammertem megemlíteni.Meglestem: 50 Ubisoft játékom van, többségével játszottam is, régebben azért nem az volt a jellemző, hogy nyilvánvaló bugokkal adják ki a játékot, de az elkurvulás már az AC szériánál elég csúnyán elindult (AC3-al kezdve, talán mindenki emlékszik még Bostonra), és azóta is tart, és én csak merem remélni, hogy valóban tudják javítani a bosszantó és ismétlődő bugokat.
De ha ez a fórum only for fun, akkor inkább hagyjuk, igazán nem célom homokvárakat rombolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone-t használók OFF topikja
- Apple iPhone 17 - alap
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Asztalos klub
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Linux kezdőknek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OLED TV topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3390, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest