Hirdetés
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
-
PROHARDVER!
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Redneck #3118 üzenetére
Nekem pont azért porosodik a Wildlands, mert várom a sok patch-t annyi hibába futottam, hogy volt, hogy inkább kiléptem és hagytam egy kicsit. Legutóbbi patch-ba beletettek olyat, ami nekem hiányzott, de még mindig maradt hiba bőven. Ki belefut ezekbe ki meg nem. Én a szerencsétlen bázist erősítem.
Attól függetlenül jó játék, de lehetett volna sokkal jobb is, ha nem a térképre fordítják az idejük 90%-át a fejlesztők, esetleg kreatívabbak nem csak összeollóznak mindent más játékokból, és még azokat sem jól. Engem nagyon jól elszórakoztatott 40-50 óráig, utána elég monoton lett. Tipikus Ubisoft meg nyílt világú játék dolog. Gyűjtsd ezt meg amazt, fejleszd a skilleket aztán a végén már legyőzhetetlen leszel kb. Nem beszélve a hülye AI-ról mind ellenség mind csapattárs szinten.
A táj az lélekzetelállító az is tény.
Egyébként egy lopakodós Division, Watch Dogs 2, Just Cause 3. Olcsón beszerezve teljesen jó vétel amúgy.
-
morfondőr
addikt
válasz
Redneck #3112 üzenetére
Mivel 1060-as vga-d van, ezért neked találták ki a hardveraprón nagyon olcsón (6000 ft körül) beszerezhető nvidia kuponokat, már ha eddig nem aktiváltál másik promóciós kódot ezzel a kártyával (egy vga-val csak egyet lehet)!
(mielőtt még valaki nekem rontana: én sem és még ismerősöm sem árul játékot az aprón, nem reklámozok semmit) -
Anonymus23
veterán
válasz
Redneck #3112 üzenetére
Ez az akadás, ami jelezve van, az fennáll, de én azt vettem észre, hogy utazásnál fordul elő, de pár tized másodpercre, néha. Szerintem összefüggésbe lehet hogy SSD-n vagy HDD-n van-e a játék telepítve.
Ezzel szerintem együtt lehet élni, nem állandóan és nem totál zavaróan jelentkezik ez.Nekem i7 6700K (alap órajelen) + 1070 megy 50-80 FPS között.
-
myckey
veterán
válasz
Redneck #3109 üzenetére
Az alapot vedd meg -jóárasítva-. ( már ha úgy döntesz )
- A season pass elhanyagolható.
Narco Road DLC felejtős-xp boost felesleges ( ez nem az a játék ) -ruha és fegyver adalék sem sok vizet zavar -minibusz-korai hozzáférés a dlc hez - valamint 2 extra boss hozzá tartozó feladatokkal, jutalmakkal .
Esetleg, ha megfog a játék, majd külön megveheted in game Store ban a Fallen Ghosts -érkező- DLC-t és a Peruvian misszió plusz tartalmat.
- Egyébként a hibák nem mindenkinél jelentkeznek. De jelen vannak, csak nem általános egyetemes dolgok.
Nekem például a textúra betöltések zavaróak, helyenként. Minimálisan van pillanatnyi akadás, és akad fps dropp is.
Viszont olyan még nem volt, hogy a játszhatóságot megbuktatta volna bármikor is.Egyébként ha érdekel majd a dolog, összefoglalóban van szinte minden érdemi.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Redneck #3107 üzenetére
Nekem Ultra beállításokkal 1080p átlag 40-45 fps, főleg nagy városban, harc közben. Terepen főleg 60 fps, de persze van, hogy be-be esik. V-sync-et használok. Mivel ez egy lassú játék (persze ki, hogy játssza) a 35 fps sem zavaró.
Ami zavaró az az, amikor egy pályarészt tölt be akkor megakad a játék. Vezetés közben hegyi utakon ez elég élményromboló. Akkor a 60 fps-ről ledobja olyan 8 köré 1-2 másodpercre. SSD-n van a játék nálam. Uplay meg másik SSD-n.Sokat nem vesztesz ha csak az alapot veszed.
-
myckey
veterán
válasz
Redneck #3107 üzenetére
Semmi köze ennek a játéknak az "élvezhetetlen foshalmaz" kategóriához.
Bőven játszható.
- A Betak óta pedig sok dolgot javítottak, foglalkoznak a játékkal.
itt van minden ilyen jellegű érdemlegesÉrkezik a következő DLC és mellé pedig a 4.0 frissítés. ( nem én találtam ki )
Majd utána a PvP.
Nekem a V-sync off, freesyncet használok.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Gaming notebook topik
- LEGO klub
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HP 15S FHD LED Matt i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest