Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Kérek a Salzburg meccsre még 1 gólt.
KöszönömKöszönöm, akkor már csak egy Valencia győzelem kéne és kész is a szelvény
[ Szerkesztve ]
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
tomrRRR
senior tag
Sziasztok!
Ez nem ide tartozik, de valaki nem tudja, hogy Pokerstarson mennyi a minimum kifizetés ?
The easy day was yesterday!
-
pohár
félisten
na, az utolsó 3 szelómat 1-1 nevetséges meccs vitte el, 3 ezer össztét, bő 15 várható...
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
törölt tag
válasz Daniel Alves #88794 üzenetére
Én tettem
Ez a mai nap jó nagy - lesz.
Buzi Angol meccsek
[ Szerkesztve ]
-
Daniel Alves
őstag
Kíváncsi vagyok hányan tették közben a Tottenhamet csak nem írják...
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
pohár
félisten
na akkor ezek a szerencsétlen nyomorékok is mennek a feketelistára
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
GabN73
addikt
Udinese....
-
Zjunior
veterán
Estére mit rakjak?
Felkúrok vmit!
Úgyis viszi!
Idegből!Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
zolynet
veterán
nápoly védelem 0, szánalmasak hátul
Life is too short to stay stock!
-
pohár
félisten
napoli bazdmeg... ez a balhátvéd ritka balfasz, akiről a gólt kapták
-
yogibear
addikt
válasz stefyY #88780 üzenetére
Ez csak sima győzelem, hol van ez a piros lapos 2/1-től?
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
GabN73
addikt
válasz stefyY #88780 üzenetére
Nézem a meccset, nagyon pörgős.
SL folyamatosan nyomott, már már el is gondolkoztam rajta hogy megdobom őket 3-as oddson. Aztán besz*optak egy kontrát, és elkésve léptek be.Fiorentinát érdemes lenne most megdobni, 2,40 eléggé nyomnak ---- lol, vezetnek is.
[ Szerkesztve ]
-
stefyY
őstag
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
törölt tag
Egy nagy szar az egész Liverpool
-
pohár
félisten
gyerünk Napoli, hajráhajráhajráááááá!!!
-
stefyY
őstag
Standard Liege-re pár perce 4-es odds volt élőben még, már 1-1 és emberelőnyben is vannak...dat fordulat
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
zolee5016
őstag
valaki rápróbált rajtam kívül a 0 döncis Augsburg-ra???30k lenne ha jönne....
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
sz_abika
addikt
Nyilvan az esik.ki eloszor akire az egesz f1et felepitettem. Szakadjon meg Kvyat
PSN: xszabikax
-
törölt tag
Liverpool most nézem feljebb ment a oddsa. Nem lesz ez így jó. Sírás lesz a vége.
-
jpm
senior tag
Elég volt a kamikból,
10k karlsruhe X 3,4x
-
Tomi0703
addikt
Rohadt Celta mar 2 kapufanal tart... Mikor lesz mar gol?
-
stefyY
őstag
Valencia + Sampdoria + Udinese + Leipzig + Marseille + Standard Liege hatosból kit mit érez/nem érez?
(#88756) Chereiose: Akkor már inkább a Villareal.
[ Szerkesztve ]
-
Chereiose
addikt
Annyian rakják ma a Valenciát meg a Villarealt, hogy az egyik szerintem X lesz
-
törölt tag
válasz Vincent-Vega #88754 üzenetére
Ezen a véleményen vagyok énis..
Csakis ezért mertem nagy tétel megrakni.
-
Dani_kp
addikt
Liverpool
Hull - Tottenham GGodds: 3,154
tét: 130 hufhttps://ingatlan.com/33821564
-
Zjunior
veterán
Na ment:
Udine
Milan
Celta
5k-> 64kWork Hard ™- Play Hard ™!!
-
törölt tag
Na mai napra Liverpool megpakolva. Lehet a végén sírás lesz belőle.
Akik nem játszanak ma elvileg.
Liverpool
Balotelli ,Sturridge ,Flanagan
Crystal Palace
McArthur,Williams
[ Szerkesztve ]
-
lacy86
addikt
válasz Daniel Alves #88746 üzenetére
Akkor mar csak meg kellene keresni es beszelni vele!
( Mondjuk harmunk kozott mar lehetne -- Te / Én / Black -- iPhone iMessage )[ Szerkesztve ]
-
Zjunior
veterán
-
lacy86
addikt
válasz Daniel Alves #88741 üzenetére
Az a baj , hogy mindig keson szolsz!
Kellene csinalni egy ilyen RSS ertesitot fogadashoz ( aki tud ilyen tippeket akkor megosztja velunk ) -
Zjunior
veterán
Celta Vigo
Milan
Odds 7x
Meg kéne nézni[ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
Daniel Alves
őstag
Aki korán kelt az már nyereséggel indíthatta a napot az 1.fi AH0.0-val [link]
-
szab.tam
nagyúr
válasz Tomi0703 #88737 üzenetére
én raktam őket.
de csak 3-as kötésű, vasárnapi végű mixben.
(majd holnap, hogy mix-szel együtt...)na jó:
vidi fradi x (249)
la - seattel (255)10,13710 eredő.
az egész hétvégi bohóckodásaimból az egyedüli téthozó, azaz kb. (*2) szelóm lesz.....[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Tomi0703
addikt
válasz szab.tam #88735 üzenetére
Aa szamomra ez elkepzelhetetlen. Ez a Gyor meccs a holnap legnagyobb tutija. Beten meg hasonlokon van egyatal odds rajuk?
(#88736) szab.tam: Ja, nezem en is. Eleg fasza. Nem tudom amugy Fedet, hogy nem lehet birni (jo a multkorit olvastam, de akkoris..). Hnap remelem siman hozza a meccset.
Mar banom, hogy nem raktam oket penteken...A kolompolos bzit viszont en is felakasztanam...
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
bocs, hogy itt offolok, de nincs valódi tenisz topik.
wawrinka federer páros.
nagyonjók.
federe-t általában megvetem, mert a háttérinfók miatt nagyképűnek tartom.
de az előbb erre nem cáfolt rá, viszont megerősített, és jót röhögtem.
wawrinkával annyirra megvetőleg összeröhögtek a francia párosra, hogy öröm volt nézni.
és jogosan...***
(csak hát rájuk fogadtam.)
viszont holnap piszok érdekes nap lesz, érdemes nézni!
nincs,,,majd holnap...
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
válasz szab.tam #88733 üzenetére
nah, most léptem.
ahogy visszanézem az értelmes hsz-aimat.
majd holnap.....**
legutóbbi 3 BL meccsük dönci volt,
pont ez alényeg.
én régen jártam kaszinókban.
rulett.
senki nem bírta elhinni, hogy a 8. piros után jön a 9. is.
(klasszikus, francia típusú, több krupiés...)
aki pedig rajta felejtette a tétet, mert kiment egy italért, nem rendelt, mire visszajött, egy halom zseton várta.
tehát hogy hanyadik döntetlen lenne...[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz ANDROID??? #88731 üzenetére
(OFF)"Nyomorék sociedadot "(/OFF)
meg a nyomorék ph-s hsz szerkesztési időt, hogy elcsesztem, kicsúsztam belőle, és már így marad a beágyazott link.
örökre...***
(#88732) Tomi0703
érdekes gondolat.
de nekik a göbe féle gondkodás- és irányítómód nélkül végük van.
csak idő kérdése.[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
kapjá'tokbe'.
egyébként komolyan gondoltam minkettőt.
én focival sosem nyerek.
tényleg nem.
csak a többivel...már többször leírtam, főként a 2 esélyes eseményeket szeretem, mint a röplabda, tennis, darts, poll, stb.
viszont vannak a relatív 2 esélyesek, ahol néha élére is tud esni az érme.
ere írtam a holnapi kézi ajánlatot...
(pont a héten volt a svéd vs. khl hoki dönci "majdnem" mizériám.)
ez holnap lesz a v2.0.
gyk folytatás...***
***de visszaolvastam magam, és még mindig így gondolom....
[ Szerkesztve ]
-
Tomi0703
addikt
válasz szab.tam #88727 üzenetére
Sakkhoz nem értek, kézi meg szerintem mind papír lesz. Tatabányát nem tudom, azt nem is néztem. Kolding és a Celje meccs esélyes talán a D-re szerintem. Bár annyira nem érzem a holnapot, hogy eljátszottam azzal a gondolattal, hogy a mai kis nyereményemet felrakom a 7 kézi meccsre (papírformákra). 3-as odds. De ez hülyeség, már rájöttem.
Szerk.: Még a Zágráb - Brest meccs lehet jó kis dönci, de az nincs a kínálatba...
Inkább kis apróval raknék holnapra, 3-4-es odds kellene, 2-3 eseményből. Néztem ezt az MLS-t de fingom nincs az LA Galaxyról mióta Becks már nem játszik ott. Másik a
RB NYNY Red Bulls meccs. Ott játszik Henry, meg asszem a volt Chelsea-s csávó a Wrájt-Filips. Azt ennyit tudok.[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
Ricciardo nyeri a Nagydíjat 75.0
más.
holnapi kézilabda, papíros ajánlat, 197-203-ig....
7 meccs.
papíroson neincs ilyen kötés, ráadásul a 197. kötelező 3-as.
ha lenne pro-m, én megjátszanám 2/7-ben.
(7x6) : (2X1) = 21 kötés
valamiért úgy érzem, hogy 3 dönci is lesz.3/7-et is számoltam, az ugye kicsit több befektetés, 35 kötés, 2 döntetlennél nem fizet, de 3-nál 1000*-es.
én biztos a csak 2/7-et tolnám.papíroson azért sem jó, mert pont a legjobb, a
197 3 Tatabánya - Néva Szentpétervár 1.38 10.00 3.45
3-as kötés.
így 2/7-re meg sem tudnám tenni...[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz ANDROID??? #88719 üzenetére
visszavonom.
annyi hülyeséget hordtam már össze, hogy bárki joggal kérdené, hogy akkor én miért nem úgy játszom, és állandóan....a lényeg: (volt már pár....)
1. mindig az ilyen 1.2-1.4, és társaival vannak a fő bajok.
pénzt nem hoznak, de mixet visznek.
2. ha nagy szorzósat válsztunk, (kb 6*), abból jól néz ki a kötés, de sosem jön. még kombiban sem...
abból elég néha 1, és az, amit nagyon érzünk.
3. ha már mix, akkor vagy 2-3 esemény, 1.8-2.7 körüli szorzókkal.
vagy legyen 4-5-ös kötés kisebbekkel.csak mindig számolni kell azt is, hogy hányból kell jönni egynek, hogy ne legyen bukó.
ha napi 1000 ft-os mixeket ad fel az ember, 20* kürüli eredővel, akkor ugye célszerű ha 2 hetente beüt egy.de a fő gond ott van, hogy a fogadó csapong, és nem következetes.
tehát ez a mixülés egyáltalán nem olyan, mint a rulett.
(azaz csak részben nem.)
nah, de nem folytatom, mert már én is unom...[ Szerkesztve ]
-
bammbula
tag
Holnapra valami tuti duplázó?
-
nagyúr
Na nem terveztem de a nyeremeny okan megyek es most mocskosul bebaszok
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
törölt tag
Balotelli holnap hála Istenek nem játszik.
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
én megtettem 2 vasárnapi eseménnyel együtta davis kupát svájcra.
sport1hd most, páros ismétlés.
tudom ki nyert, de igen élvezetesnek tűnik.
federer & wawrinka csak úgy verődtek csak össze, mint a lovak a nyári kánikulában, de piszok jól nyomják együtt.***
(#88716) ANDROID???
az sem jó.
tegnap és ma a mixeimen az összes 2* felei eseményt eltalátam, és a 2* alattiak meg vitték.
munchenglabach, brasso (hoki), stb..[ Szerkesztve ]
-
ANDROID???
addikt
Ez megint magas igény volt...
Lehet le kellene engednem 2 szorzó alá...... -
nagyúr
Amugy az a durva hogy a 65. Perc kornyeken 27x odds volt a 4.5 overre es 13x a 3.5-re
jo lett volna megdobni 1-1 ezressel
De hat utolag okos az ember, meg hat lehet 50-bol 1x ha bejon az ilyenÚj hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
törölt tag
Én hülye nem mertem rakni a juventust.
Holnapra a Liverpoolt néztem ki. Duplázni jó lesz.
-
szab.tam
nagyúr
a mai nap a papírforma "hendisták" nagy napja:
bayern & real & barca.
jegyezzétek meg, kerretezzétek be, osszátok be.
sosem nem volt, most 1* van, de nem lesz többet...de azért a dortmund hozta a formát.
és sajnos a münchengladbach csodának végleg vége.
most már előttem egyértelmű.
innentől leszállnak....****
****sakktippek.
M. Carlsen - V. Anand
holnap jön a 11. meccs.
5,5-4,5
a összes meccs remi lett, egyet nyert carlsen.
holnap ő jön villágossal. nem fog támadni, kihozza döncire.
az utolsó, 12. játszmában anand-nak támadnia kell világossal, ezt majd carlsen kihasználja, és nyer.
a vége 7:5 lesz.
de a holnapiról nem tudom elképzelni, hogy ne döntetlen legyen.[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz Shkiz0 #88706 üzenetére
szerencséd, hogy a rossz, negatív kisugárzásoddal nem viszed el a szelómat az Ajax győzelemmel...
akkor ezt már vehetjük behúzott meccsnek, holnapra már csak egy Napoli kell az 5k-hoz, hát nagyon nem bánnám... lehet vissza kéne fogadtatni
-
L_YKing
addikt
-
Daniel Alves
őstag
Na a mai nyeremény nagyobbik részét az itunes áruházban el is költöttem [link]
-
L_YKing
addikt
Messi!!!