Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Szab_576
csendes tag
Udv!
A T41 be szeretnek wireless kartyat (miniPCI) cserelni, mar ha egyaltalan van benne, eloszor meg akarok gyozodni rola, h van-e benne. Bios nem jelzi ki, h volna benne, es a Fn+F5 re sem reagal semmit... Szoval az a kerdes, hogy hol alljak neki az szetszerelesnek. PC-t kismilliot szetszedtem mar apro darabokra, es raktam ossze, de meg eddig laptopot nem vallaltam be. Csak fobb pontokban szeretnem ha leirnatok, vagy hogy mire vigyazzak kozben. Videot kerestem, de nem talaltam.
Aktív témák
Aktív témák
- Apple MacBook
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós kamerák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Nintendo 3DS és DS topic
- Robotporszívók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple Watch
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- HP Elitebook 840 G8, I7-1185G7, 32 GB RAM, 512 SSD (MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET)
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401Q + teljes gamer szett --csere is érdekel
- LOQ 15IRH8 15.6" FHD IPS i7-13620H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP EliteBook 840G10 - i5-1350P!!!! nem U!!! Vadiúj!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest