- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Fujifilm X
- Lefőtt a júliusi hardverpárlat
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Bluetooth hangszórók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Aktív témák
-
Lord Zero
addikt
válasz
Lord Zero #1606 üzenetére
nos igen, tehát egy t60-asról van szó, amit gyönyörű, szép, meg gyors, meg hawaii... (kivéve a megszokhatatlanság próbatételét: angol - értsd brit - billentyűzete van, ám hála shadowfax tippjeinek, megoldódni látszik e problematika is), a t30-as után időugrás
épp most fejeztem be (újból) a rikaveri procedúrákat + egy-két update, mert - és itt el is érkeztünk a farbához, amivel ki kell jönnöm- van egy kis bibi
.. és ő visszaolvasgatott vala, és látá vala, h bár sok embernek jó, de sok embernek nem.. és gondolta vala, ez így nem oké.. és eljövende, h a vájörlesszről kérdezzen..
szóval ez a wifigyerek olykor megkattanni tűnik, és olyasmiket mond nekem, h unable to connect.. you may need to configure your system to support the authentication method that is in use.. hát ez nem van rendben, nem lenni semmi konfigurálás itten..
ad hoc módon történik mindez, anélkül, h hozzányúlnék - az amúgy szerintem rendben lévő - beállításokhoz: egyszer unable, máskor meg müxable
mi ez a marhaság?
a saját thinkvantage access conn. jutilitijét használom, akkor kapom ezt az üzenetet - de a wines metódus se csinál semmit ilyenkor
(apropó, tapasztalatok szerint melyik a mennyekberepítőbb: a win-féle wireless kezelés, vagy a thinpad sajátja?)
hosszú lettem, elnézést
[Szerkesztve]
Aktív témák
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest