Aktív témák
-
Lord Zero
addikt
válasz
Shadowfax #1609 üzenetére
csak most kerültem ismét net elé
tehát kösz, meg amargonak is, látom az a verdikt, h inkább win wireless legyen, mintsem ájbíemes.. hmm.. pedig nekem tulajdonképpen tetszett az acc.conn... de sajnos túl sokszor vélem felfedezni rajta a masszív indentitászavar tünetegyütteseit... szóval lemondok róla
ha a registry indítófájlaiból kiszedem, az elég, vagy kell neki full uninstall, mer makacs, szörvájver fajta?
ps.
jah, mindent kisbetűvel írok.. lapozzunk ezen
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
válasz
Lord Zero #1606 üzenetére
nos igen, tehát egy t60-asról van szó, amit gyönyörű, szép, meg gyors, meg hawaii... (kivéve a megszokhatatlanság próbatételét: angol - értsd brit - billentyűzete van, ám hála shadowfax tippjeinek, megoldódni látszik e problematika is), a t30-as után időugrás
épp most fejeztem be (újból) a rikaveri procedúrákat + egy-két update, mert - és itt el is érkeztünk a farbához, amivel ki kell jönnöm- van egy kis bibi
.. és ő visszaolvasgatott vala, és látá vala, h bár sok embernek jó, de sok embernek nem.. és gondolta vala, ez így nem oké.. és eljövende, h a vájörlesszről kérdezzen..
szóval ez a wifigyerek olykor megkattanni tűnik, és olyasmiket mond nekem, h unable to connect.. you may need to configure your system to support the authentication method that is in use.. hát ez nem van rendben, nem lenni semmi konfigurálás itten..
ad hoc módon történik mindez, anélkül, h hozzányúlnék - az amúgy szerintem rendben lévő - beállításokhoz: egyszer unable, máskor meg müxable
mi ez a marhaság?
a saját thinkvantage access conn. jutilitijét használom, akkor kapom ezt az üzenetet - de a wines metódus se csinál semmit ilyenkor
(apropó, tapasztalatok szerint melyik a mennyekberepítőbb: a win-féle wireless kezelés, vagy a thinpad sajátja?)
hosszú lettem, elnézést
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
nos, üdvözlöm a klubot magamban
Aktív témák
Hirdetés
- Asus Rog Strix Scar 17
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 68 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga Gen 4 -i 7 1370P/16GB/256GB SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 i7 1185G7 / 32GB RAM / 512GB SSD - új gyári alkatrészekkel
- ROG Zephyrus G16 16" QHD+ IPS i9-13900H RTX 4070 32GB 1TB NVMe gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest