Keresés

Aktív témák

• Shadowfax

addikt

válasz Lord Zero #1613 üzenetére

Ha nem használod az Access Connections-t, akkor minek fenthagyni? ;) Uninstall, oszt jóccakát.
    Én az IBM-es programok közül alig használok valamit. :B :D

Örülök, hogy sikerült billt szerezni. Csak kár, hogy shift gomb ezen sincs. ;] :DDD

• amargo

addikt

válasz Lord Zero #1608 üzenetére

Tapasztalataim: AC-t hazsnálva olykor tapasztalom, hoyg megdöglik-> nem lehet sehova csatlakozni, a wines alapból tíltodik, ha más connections-t használsz, mert nem tudom. Tehát ha nem akarsz csatlakozni a wifi, akkor megpróbálok még1x esetleg kikapcsolóm, majd újra be a wifi egységet, ez legtöbbször elég, de van, hogy nem.. ilyenkor újra indítom a gépet. Ez mindig segített eddig. A probléma talán abból is fakadhat, hogy ritkán kapcsolom ki, hibernálni szoktam, engedélyeztem azt is, hogy bejelentkezéskor már kapcsolódjon.. fura dolgokat tud művelni.

ui.: Valamikor a napokban a feszültség táblázatot beállítgattam, elég jól bírja így!
    Ami zavar.. az aksi romlása, már 11%-os.. Már újra kalibrálgattam, kisütöttem (), de 52, helyett csak 46-nyira tudja magát feltölteni.. igaz már 205körnél tart és most múlt 1éves..

• Shadowfax

addikt

válasz Lord Zero #1608 üzenetére

Szerintem az lehet a gond, hogy az Access Connection és a Win saját hálózati kapcsolat programja összevesznek, s néha a wines program is kapcsolódni akar. Azt javasolnám, hogy ne az Access Connection-t használd.

Kisbetűvel írtad a nevemet. :O :DDD

• Lord Zero

addikt

válasz Lord Zero #1606 üzenetére

nos igen, tehát egy t60-asról van szó, amit gyönyörű, szép, meg gyors, meg hawaii... (kivéve a megszokhatatlanság próbatételét: angol - értsd brit - billentyűzete van, ám hála shadowfax tippjeinek, megoldódni látszik e problematika is), a t30-as után időugrás

épp most fejeztem be (újból) a rikaveri procedúrákat + egy-két update, mert - és itt el is érkeztünk a farbához, amivel ki kell jönnöm :D - van egy kis bibi

.. és ő visszaolvasgatott vala, és látá vala, h bár sok embernek jó, de sok embernek nem.. és gondolta vala, ez így nem oké.. és eljövende, h a vájörlesszről kérdezzen..

szóval ez a wifigyerek olykor megkattanni tűnik, és olyasmiket mond nekem, h unable to connect.. you may need to configure your system to support the authentication method that is in use.. hát ez nem van rendben, nem lenni semmi konfigurálás itten..
    ad hoc módon történik mindez, anélkül, h hozzányúlnék - az amúgy szerintem rendben lévő - beállításokhoz: egyszer unable, máskor meg müxable

mi ez a marhaság?
    a saját thinkvantage access conn. jutilitijét használom, akkor kapom ezt az üzenetet - de a wines metódus se csinál semmit ilyenkor
    (apropó, tapasztalatok szerint melyik a mennyekberepítőbb: a win-féle wireless kezelés, vagy a thinpad sajátja?)

hosszú lettem, elnézést

[Szerkesztve]

Aktív témák

Hirdetés