Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Aktív témák
-
bundee_rbk
csendes tag
válasz
Shadowfax #1443 üzenetére
Tényleg nem nagy szám belerakni a ramokat. Én is azt hittem, de aztán könnyen ment: az alján kiszeded a négy csavart, visszafordítod a talpára, kinyit, a tenyértámaszbal felső sarkát óvatosan meghúzod felfelé, akkor kezd elvállni a helyéről, ugyanígy a másikfelét is. Mikor a felső rész elvált, kicsit még döntsd felfelé és húzd magadfelé az egészet, le fog jönni. Én a csatlakozót ki se kötöttem, csak melléállítottam az egészet a gép felém eső végének. Utána memó betesz, majd mehet vissza az egész kezdve azzal, hogy a végét odailleszted a wireless kapcsolóhoz meg a noti sarkához, kicsit megdöntve, majd utána mehet a helyére, aztán bepattintod a sarkait. Csavarok vissza és kész is
Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Battlefield 6
- sziku69: Szólánc.
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ASUS routerek
- Mos, főz, takarít ez a furcsa figura
- További aktív témák...
- DELL Precision 7760 munkaállomás
- Fujitsu Lifebook U939X Black /magyar bill/ - garanciális, használt
- Lenovo ThinkPad T14 i5-10210U, 16GB RAM, 256GB SSD, érintőkijelző, Windows 11 Pro, gyári töltő+doboz
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- Új garanciás MSI Alpha ! R9 7945hx 32 ram 17 col 240hz qhd rtx 4070
- 2025.10.02 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro , Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest