Hirdetés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Aggódhatnak a amerikaiak: a Huawei újabb lépést tett a modern AI gyorsítók felé
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Aktív témák
- 

nohabmozdony csendes tag Bővebben: link 
 Innen tudod letölteni. A rendkívül hangzatos 77pm48wwx.exe vagy mi névre hallgat. Telepíted, és utána a Start menüből rögvest indítható. Mindent letölt (BIOS frissítést is), telepít, nekem nem volt vele gond.
 Nekem tetszik a kis LED is, arra pont elég, hogy a billentyűzetet lássam. Az átvilágított billentyűzeteket sose kedveltem valahogy. Linux tapasztalat nincs, úgy általában Linuxszal menő ThinkPadet láttam már jónéhányat, de azért ne ez alapján próbálkozz. 
 Nekem az Fn billentyű okoz kis gondot, a teljes méretű billentyűzetemen ugye Ctrl, Wingomb (minek), Alt van, míg a laptopon Fn, Crtl, Alt a legalsó sor, így amikor váltok a nagy gépről a notebookra, mindig tudatosítani kell hogy a ctrl gomb beljebb van a szokásosnál. 
 [Szerkesztve]
Aktív témák
- OTP Bank topic
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Mégis lesz Galaxy S26 Edge. Vagy nem? De!
- Sorozatok
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Spórolós topik
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Lenovo T14 Core i5 10210U 16Gb Ram 256Gb NVMe FullHD IPS Boltól Garanciával Számlával
- Lenovo T14 G2 Core i5 1145G7 16Gb Ram Intel Iris Xe 256 NVMe Boltból Granciával Számlával
- Dell 7430 Core i5 1245U 10 mag 12 szál 16Gb Ram 4K Kijelző Boltból Garanciával Számlával
- Lenovo E14 G4 Core i5 1235U 10 mag 12 szál 40Gb Ram Gyári Garancia Boltból Számlával
- Lenovo P43s Core i7 8665U 16Gb Ram 512Gb NVMe Nvidia P520 Boltból Garanciával Számlával
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- PS5 PlayStation 5 Slim (lemezes, 1TB) kiváló állapotban! 6 Hónap Jótállás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest