Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Projektor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Hővezető paszták
- Melyik tápegységet vegyem?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
Aktív témák
-
Zola_
tag
Közelebbi kapcsolatba kerültem a géppel, azaz megvettem, és bizony nagyon úgy tűnik, hogy nem elírás ami a notebook.hu honlapon van, és a product number is teljesen jó.
Az van amire gondoltam, ez tul.kép. egy R50e, csak a külseje R51e...
Az is jó volt amire Te gondoltál, egyedi megrendelésre gyártott szériáról van szó. Ezt a szervíz mondta mai tel. érdeklődésre, mert a csatolt kézikönyv szerint DDR2 van benne, így felhívtam őket, hogy akkor most mivel is bővítsem. Szét ugyan nem szedtem, de a szerelő is mondta, hogy minden bizonnyal sima DDR 2700-as memória van benne, a video sem ATI, és az alaplap sem újabb. Szóval ilyen is van sajnos! Álruhás masina.
Ezt főztem magamnak sajnos, azt hittem újabb gépet veszek, de nem. Persze annak azért örülök, hogy ThinkPad tulaj lettem, de hát akkor is.
Nem beszélve arról, hogy voltam olyan hülye, hogy oprendszer nélkül vettem, mert van sajátom és minek költsek rá, de így a drivereket úgy kell megszereznem, hogy az IBM honlapja nem is ismeri ezt a product numbert...
Nos, ezek után gondolom már az R50e drivereknél kéne próbálkoznom.
Aktív témák
- Újszerű 10 magos Lenovo X13 Yoga G3 (12.gen Core I7 16Gb 512Gb SSD) laptopom eladó!
- Új makulátlan hp elitebook 840 g9 ! Fémház, i7 12gen!
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS/12GB DDR4/M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR! ÁRON ALUL
- Garanciás MAGYAR BILL lenovo thinkpad t14 gen3 i5 12 gen EXTRÉM AKMU IDŐ!
- Eladó Dell Inspiron 15 3520 laptop Újszerű állapot, garanciával!
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3675
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest