Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Powerbank topik
- Specifikus előnnyel hirdeti az AMD a Ryzen 7 9850X3D-t
- Milyen egeret válasszak?
- Hisense LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sotyks94
aktív tag
Látom páran itt is tévhitekben vannak a map méreteiről. Sokan azthiszik egész északaemrika, vagy hasonló méretű a map. Máshova írtam egy kis összefoglalót, így ide csak becopyzom azt.
"
A pályáról annyit hogy azért nagy, a valaha volt legnagyobb ilyen autós map, DE még így is elég pici. 30+ órát öltem a bétába és 3x körbementem, és kb mindent bejártam amit érdemes (a középső hegyeket nem teljesen, de érdemleges részeket igen). A pálya, durva becslések alapján 9500 négyzetkilóméter. Amerika tényleges területe 9500000 négyzetkilóméter. Vagyis ez az EGYYEZREDE. (azon túl hogy bizonyos dolgok nagyon el vannak csúszva), sok város és régió elég picinek hat. A sziklás részek nem tudom mit keresnek ott ahol, és elég sok nagyobb város sem képviselteti magát. Ezen túl pl a NIAGARA volt a legnagyobb csalódás a pályával kapcsolatban. (spoiler: egy kis szaros mátrai zúgónak felel meg a Niagara Crew változata, az erdő közepén.... Ha valaki nem tudja ez miért gáz keressen rá hogy maga a Niagar, és a környezete hogy néz ki IRL)Ne értsetek félre, a játék egész jó, még akár az is lehet hogy megveszem, de szerettem volna letisztázni azt a közhiedelmet hogy ez a pálya akkora és hűdebejárhatatlan, és stb. Alapkocsival 40 perc parttól partig, Egy fullos kocsival egy jó vezetőnek szerintem 15-20 percébe kerül átmenni, ami érzékelteti hogy partól-partig 120 KM SINCS a map. Ami egy autós gameban nagyon weak.
"
Új hozzászólás Aktív témák
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest