Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tlac

nagyúr

válasz Gh0sT #6325 üzenetére

Nem azért, mert nincs, hanem azért mert a kezdők többsége ugyanazokat a hibákat követi el egy kereskedési rendszer felállításánál.

részleteznéd, hogy mik ezek a hibák?

A kulcs minden esetben a rendszer rugalmassága, vagyis hogy mennyire képes magát adaptálni az éppen aktuális piaci körülményekhez. Ebben a legjobbak a neurális hálók, és kétségkívül az ilyen rendszerekben van igazán potenciál, de ezek használatához az MT4 adta lehetőségek hogy úgy mondjam vérszegények.

ez egy nagy +1
    hasonlóan gondolkozok, szerintem is egy fix stratégia hosszú távon nem lesz konstans nyereséges

mivel még csak ismerkedek a forex-szel, ezért megfelelő az mql4 is
    bár piszok nagy gány az egész, de a jforex-et nem választhattam, mert azzal nagyon leszűkítem a lehetséges brókereket

viszont 2 felé bontanám a feladatot, lenne egy valamilyen tanuló-, szabályszerűségkereső rendszer, amit bármilyen nyelven megírhatok és ez pl. hétvégenként futna (akár egy amazon cloud-ban is, mivel valószínűleg hatalmas erőforrások kellenek ide), majd ennek a kimenetét egy egyszerű mql4-es program is alkalmazhatná
    így az előbbi bonyolult rendszer el lenne választva az utóbbi kis letisztult kereskedési programtól

Új hozzászólás Aktív témák