Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gh0sT
addikt
Saját tapasztalatból tudok táplálkozni, de talán általános valamennyire.
Amikor elkezdtem ezt az egészet, az gondoltam, hogy fogok 4-5 indikátort, pár küszöbszámot, veszek egy SL-t, TP-t, optimalizálok egy kicsit és kész is leszek. Végül is hamar kész lettem, nem volt azzal gond, csak éppen pillanatok alatt kiderült, hogy az ilyen megközelítéssel tök jól el lehet bohóckodni, mert másra kb. nem jó. Mindegy, úgy fogtam fel, mint programozói gyakorlatot.

Szabályok:
- nincs fix SL
- nincs fix TP
- nincs fix belépési szignál
- nincs fix kilépési szignálSzabályrendszer van, a robotnak együtt kell élnie az árral. Amennyire lehet, rugalmasan kell mindent megoldani. Kellenek persze támpontok, de a lehető legdinamikusabbak. Én a mai napig hiszek abban, hogy az időnek nincs szerepe a forexben, ezért a hagyományos timeframe alapú gyertyás megközelítés egy rohadt nagy zsákutca. Én az árat akarom kereskedni és nem egy x percbe tömörített valamit, amit majd az MT4 nekem valahogyan interpolál és köze nem lesz a tényleges mozgáshoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung UE75DU7172U 189 cm / 75 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest