Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Steam Deck
- Projektor topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Gigaberuházással növelné a 2 nm-es termelését a TSMC
- Gyors és éles, 120 alatt: Acer Predator XB273K V5
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
Esetleg ezt próbáld meg: How to Install the Best Browser for Android TV
Ez sok olyan dolgot is lekezel amit a többi android tv-s böngésző nem. -
Balion
senior tag
Nincs leírásom, de megpróbálom egyszerűen leírni.
Kodi: Services/UPnP-DLNA: Enable upnp support, a gépen bekapcsolom a share my libraries-t is.
Csinálok egy film mappát, ahová a filmek kerülnek. A főképernyőn a movies-nál hozzá kell adni egy útvonalat, ha jól emlékszem.TV-n szintén Kodi: Services/UPnP-DLNA: Enable upnp support.
Ezután a főképernyőn a movies-nál hozzá kell adni egy útvonalat, itt a Upnp devicesnél látnia kellene a gépet.Persze egy hálózaton kell lenniük.
A kodinak futnia kell a gépen, különben nem látja a TV. Alt+tabolva is lehet.
Ez az én kezdetleges módszerem, biztos van, aki jobban beállítgatja, lehet, hogy van olyan módszer, ahol nem kell megnyitva lennie a kodinak, nem tudom. Nekem így megfelel.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 47LM660S Full HD 3D LED SMART televízió 47" (119cm) Magic Remote
- LG 55" 4K UHD AI Smart tv GARANCIÁVAL
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év Gar
- Hibátlan, 32" (81 cm) méretű Panasonic Viera LCD tv eladó
- LG 43NANO763QA 108 cm / 43 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor