Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Videós, mozgóképes topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Steam Deck
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Pánik a memóriapiacon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Louro
őstag
válasz
Kelvin
üzenetére
Kb. 1 éve működött. Aktívan használtam. Aztán szolgáltatóváltás volt és soundbart vettem. Valamelyik topikban javasolták a CEC funkció használatát. A telekomos box távirányítóját használtuk. Most próbálnám a TV távirányítóját használni egy probléma miatt, de nem akar működni. Gondoltam, hogy majd csinálok egy factory reset-et, ha lehet.
-
gabber01
addikt
válasz
Kelvin
üzenetére
Értem én a viccet, csak ne bohóckodjunk. Millió szituáció van, amikor nem biztos, hogy pont szemből nézi valaki. Elég egy szélesebb kanapé is akár vagy egy fotel, amit oldalabbra helyeznek. Vagy mondjuk épp az ebédlőasztaltól néznél egy sorozatot, ami döbbenet tudom, de valószínűleg nem a kanapé előtt lesz szemben a TV-vel. Stbstbstb...
Az, hogy többnyire megpróbálja az ember nyilván középről nézni a TV-t ha rendesen filmezik még nem fogja eltörölni a tényt, hogy létezik ez az egyáltalán nem bagatell jelenség.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 47LM660S Full HD 3D LED SMART televízió 47" (119cm) Magic Remote
- Lenovo ThinkVision LFD E65 65" LFD kijelző új
- LG 55" 4K UHD AI Smart tv GARANCIÁVAL
- SAMSUNG (QE65QN800b) 165CM 8K NEO Q-LED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- HP ZBook Fury G7 Intel Core i7-10850H Refurbished - Garancia
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor