- Alacsony profilú, madzagmentes klaviatúrák jöttek a Razer színeiben
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Átvette a DRAM-piac trónját az SK Hynix a Samsungtól
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Egérpad topik
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Nikon DSLR topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
válasz
classic B #25410 üzenetére
A lényeget már leírták előttem.
De mivel nekem címezted kiegészítem.
Nem úri huncutság és nem snobizmus. Illetve talán az lenne ha azt írnám hogy lejátszónak csak az Apple Tv vagy az Nvidia shield TV pro a jó. De nem ezt írom...
Tehát 6 évvel ezelőtti TV-d minden féle tartalmat megeszik egy bizonyos szintig, de optimálisan leginkább a hat évvel ezelőtti szintig. Sajnos az utóbbi időszakban rengeteget fejlődött mind képben minden hangban a tartalmi szint illetve megannyi féle változat lett belőlük. Azért hogy ezek közül mindegyiket megbízhatóan lett tud játszani az adott szintén és valóban azt kapd amit az adott formátum tud hangban vagy képben is és ne csak egy vissza egyszerűsített változatot akkor kell a cél hardver, mint a médialejátszó, megjelenitő és a hangkeltő eszköz. Ebből a TV csak a középső. Ahhoz hogy a c8x vagy c9x TV valódi képességeinek megfelelő szintet kapd mindenből, vizuális és audió szinten, érkezve megbízhatóságban és használhatóságban is, kell a másik kettő is. Sőt sajnos a tartalmak sokszínűsége miatt a medilejátszóból lassan kettő kell, ágy ami streaming-re optimalizált egy pedig ami offline tartalom lejátszásához. Ezt az utóbbit én is csak most kezdem el elhinni és elfogadni...Jók ezek a TV magukban is de lehetnek még jobbak is.
-
mikrofon
veterán
válasz
classic B #25400 üzenetére
Pedig többször elhangzik hogy aki a legjobb eredményt akarja elérni az használjon külső lejátszót.
Pl egy Firestick 4k max gen2 -t. Streamingre tökéletes és az offline tartalmakat is elég jól kezeli Kodival. De ha a prio1 az offline tartalom akkor egy duneHD Homatics vagy Nokia 8010 vagy Homatics Coreelec-kel. -
LLKobe
veterán
válasz
classic B #25400 üzenetére
Én sem tudom, de azt végképp nem érteném ha valaki megvennék a közép-felső kategóriás tévét, és úgy használná hogy nincs kadenciahelyes lejátszás.
iPaden szalonnát vágni.Imi1981: azt írta a teszt verziós firmware-ek akadozást okoznak. Ha külső lejátszóval jó, akkor ez az állítás nem igaz.
-
LLKobe
veterán
-
LLKobe
veterán
válasz
classic B #25378 üzenetére
Ezt a tv-re telepített saját lejátszóval tapasztalod?
Mert akkor lehet hogy nem is a firmware-el van gond, hanem az új verziós lejátszó app-al.
Ezt azért le kellene tesztelni mielőtt ilyen konzekvenciákat levonsz.A kérdés jogos volt, külső lejátszóval is tapasztalod ezeket a hibákat?
-
Celtis
veterán
válasz
classic B #25378 üzenetére
Köszi, ez hasznos info.
Az érdekes, hogy a teszt firmware-eknél pont ilyen mozgás hiba javítást emlegettek. Én emiatt is gondolkodtam, hogy frissítek, de akkor egyelőre maradok a gyárin, mert összességében elégedett vagyok vele. Együtt tudok élni az az apróbb hiányosságaival. -
vonSux
őstag
-
LLKobe
veterán
válasz
classic B #25313 üzenetére
Én úgy látom ezek nem hivatalosan end userek által tesztelésre szánt verziók, inkább ilyen aki bevállalja próbálkozhat vele címszóval megy. Így nincs is semmi kötelezettségük changelogot adni (persze sokkal jobb lenne).
Valszeg ha tömegesen vágnák vele haza a userek a TV-jüket, egyrészt elutasítanák a garit, másrészt dolgozniuk kéne vele.
-
-
-
Bogyi007
veterán
válasz
classic B #24653 üzenetére
Talán még erre a lejátszóra nézz még rá:
NOVA Video Player -
Cartmenn
aktív tag
válasz
classic B #24576 üzenetére
Mikor vettem a tv-t átnéztem külső hdd-ről jó pár filmet fhd-4K ,akadásra nem emlékszem,de pld az 1917et (4k) nem játszotta le normálisan,hang ment folyamatosan,kép meg álló volt csak,ha beletekertem,akkor is állóban ragadt,a hang meg normális folyt tovább---tehát hiba előfordul ha az--- nekem a külső 4k lejátszón fordult elő néha bekapcsolás után,hogy akadozva játszott mert épp frissített valamit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG (UE75CU7172) 190CM 4K SMART PRÉMIUM MODELL! AKCIÓ!
- Venture Electronics VE RunAbout RA 2B-FE(standard)
- Hisense U5120GW 5.1.2 csatornás Hangprojektor 510 W teljesítmény -Dolby Atmos és DTS:X támogatás
- Onkyo Integra A-8450 Amlifier
- LG 50QNED85T3A 4K UHD Smart 120Hz TV Kiemelkedő Képminőség, Professzionális Gaming!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
- Eladó arany színű Apple iphone 7 128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest