Hirdetés
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
fuze
őstag
válasz
LilProphet90
üzenetére
Nekem az 500-as után jobb lett az összkép, de nem tökéletes. v511
Windowson működik a HDR. Ilyen nekem még sohasem volt, állandóan zöld glitcheket, vagy fakó képet kaptam. Sajnos játék indításakor elveszti a jelet. A HDR-t kikapcsolva nincs ilyen gond, de ez már így is egy nagy előrelépés.
HDMI továbbra sem látja mindig a jelet, még mindig ki kell húzgálni.
Instant power on működik.
HBO is, de lefagyott egyszer.
Az Android jó.
Párszor nem akart előjönni a settings menü.Ami viszont boirzasztóan károsnak tartok, az a kikapcsolhatatlan szappanopera effekt. Félek, hogy ez a büdös életben nem lesz javítva, mert egyszerűen nem tartják hibának.
Sajnos a TCL tv-knél az összes képjavító technológia kikapcsolása az a Game Mode picture preset. Igen ám, de ez csak HDMI-n keresztül érhető el, az androidon futtatott appoknál nem. Csak reménykedem benne, hogy az oroszoknak sem tetszik és valamikor megberhelik. Borzasztóan egyszerű és kényelmes lenne, ha ez a Game Mode mindenhol elérhető lenne. Ez csak engem zavar ennyire? Pl HBO Go-t kénytelen vagyok a hdmi-n keresztül böngészőből nézni, mert az appból, vagy chromecastból élvezhetetlen a film. Nem lehet komolyan venni ezzel a szappanopera mozgással.Szerk.: Én egyedül az alapjéán tudtam beazonosítani, hogy jobban működik az 511 az 500hoz képest és most először sikerült telepítenem pkg-t. Érdemleges infót én sem látok. Szerintem ez nincs rögzítve, főleg ilyen béta cuccoknál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Hardcore café
- BestBuy topik
- A TSMC korábbi alelnöke lekért pár bizalmas adatot - majd kikötött az Intelnél
- Villanyszerelés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Túra és kirándulás topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával, AJÁNDÉKKAL
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év Gar
- SAMSUNG (QE65LS03B) 165CM Q-LED FRAME PRÉMIUM MODELL! AKCIÓ!
- LG 43NANO763QA 108 cm / 43 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 55QNED80T3A 4K UHD Smart AI TV MAGIC MOTION TÁVIRÁNYÍTÓVAL!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Poseidon D60 Dolby Atmos hangprojektor távirányító nélkül / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor