Hirdetés
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
fuze
őstag
válasz
LilProphet90
üzenetére
Nekem az 500-as után jobb lett az összkép, de nem tökéletes. v511
Windowson működik a HDR. Ilyen nekem még sohasem volt, állandóan zöld glitcheket, vagy fakó képet kaptam. Sajnos játék indításakor elveszti a jelet. A HDR-t kikapcsolva nincs ilyen gond, de ez már így is egy nagy előrelépés.
HDMI továbbra sem látja mindig a jelet, még mindig ki kell húzgálni.
Instant power on működik.
HBO is, de lefagyott egyszer.
Az Android jó.
Párszor nem akart előjönni a settings menü.Ami viszont boirzasztóan károsnak tartok, az a kikapcsolhatatlan szappanopera effekt. Félek, hogy ez a büdös életben nem lesz javítva, mert egyszerűen nem tartják hibának.
Sajnos a TCL tv-knél az összes képjavító technológia kikapcsolása az a Game Mode picture preset. Igen ám, de ez csak HDMI-n keresztül érhető el, az androidon futtatott appoknál nem. Csak reménykedem benne, hogy az oroszoknak sem tetszik és valamikor megberhelik. Borzasztóan egyszerű és kényelmes lenne, ha ez a Game Mode mindenhol elérhető lenne. Ez csak engem zavar ennyire? Pl HBO Go-t kénytelen vagyok a hdmi-n keresztül böngészőből nézni, mert az appból, vagy chromecastból élvezhetetlen a film. Nem lehet komolyan venni ezzel a szappanopera mozgással.Szerk.: Én egyedül az alapjéán tudtam beazonosítani, hogy jobban működik az 511 az 500hoz képest és most először sikerült telepítenem pkg-t. Érdemleges infót én sem látok. Szerintem ez nincs rögzítve, főleg ilyen béta cuccoknál.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Villanyszerelés
- Jövedelem
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- A Sony is belépett a 200 megapixeles klubba
- Battlefield 6
- SSD kibeszélő
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával, AJÁNDÉKKAL
- Philips 20PF4110/01 LCD TV monitor 20"
- Hibátlan, 32" (81 cm) méretű Panasonic Viera LCD tv eladó
- LG 55SM9010PLA 4k Nanocell TV! 55"/Nano IPS/Dolby Vision/Atmos/4k-120hz/Freesync/HDR10/"Gaming TV"
- Új Bontatlan dobozos Horizon 4K Qled 139cm 55" Tv Wi-Fi,Netflix,Youtube, HDR stb
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A17 FA707NV notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD Strix RTX 2070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor