Hirdetés
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- A britek kormánya megnézte, hogy mire jó a Microsoft M365 Copilot
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Prezentálta a Rubin CPX-et az NVIDIA
- Bemutatta saját SSD-jét a Raspberry Pi
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CPU léghűtés kibeszélő
- Bemutatta saját SSD-jét a Raspberry Pi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini PC
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
Eddig 42" fHD-n éltem. De ez valami qrva jó. Így 3 méterről frankó mozihatás. Apropó mozi: a Yamaha erősítővel is rendben működik a CEC.
Akik a demó minőséget firtatják: Én nem tudtam kipróbálni, így vettem meg. Ha jó a demóval leesik az ember álla.
Fényerő. Visszavettem belőle. Aztán megint kicsit...meg még egy kicsit. De persze ez egyén függő.
Ismerkedek vele.
Falra szerelés szívás volt. A régi tévén a konzol azon része amit felakasztottam pont középre esett. Itt el van tolva, és magasabbra került. A fölötte lévő lebegő polc miatt alig fért be. Lentebb nem tudom tenni a tartó konzolt, így majd nézek egy másik konzolt amivel lehet lentebb állítani.A RC602S távra valami jó beszerzési forrásotok nincs? De lehet nézek valami jó kis légegeret...
Ja és a 602-es fw ment fel.
Felment az RTL Most, csak a képernyő orientációja nem megfelelő, el van forgatva 90 fokkal. Valami appot nézek majd rá.
Vagy használ valaki RTL Mostot? Az RTL Most+ működik rendben?
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Internet és kábel TV hálózatokról kötetlenül
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED TV topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen egeret válasszak?
- Subaru topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE75QN800B) 190CM 8K NEO Q-LED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG 55UK6300MLB 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Hisense 75E77NQ Pro 144Hz, 4k, 189cm, dobozos, garanciás
- PHILIPS 50PUS8909/12 Amlibight 4K HDR Smart 144 HZ GAMING TV
- SAMSUNG (QE65LS03AAUXXC) 165CM 4K Q-LED FRAME SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S3 TG Corsair 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest