Új hozzászólás Aktív témák
-
freeland0806
tag
válasz
szoltan70 #39100 üzenetére
Mindenesetre furcsa. Én is C805 tulaj vagyok egy bő fél éve és v486 fw-el használom, de kifejezetten ilyen gondom nincs és nem is volt, bár egyetlen egyszer én is találkoztam ezzel a lilás képpel. (bővebben alább)
Egyébként egy Xbox Series S konzollal szoktam használni játékra és streamingre is gyakran a tévét. Streamingre azért mert folyamatosabbnak látom Xboxon a képet Netflixen és HBO-n, mint a tv saját rendszerén. Judder mentesebbnek látom én úgymond. Sokszor nézek DV és HDR10 tartalmakat. Utóbbit jobban preferálom, mert gyárilag az én tévémen valahogy "színesebb", mint a DV. Játék is előfordul, mostanában elég gyakran a gamepassnak köszönhetően mindig találok valamit .
Ezeket azért írtam le, hogy lásd nyüstölöm bőven a tévét, kap DV és HDR-t is szép számmal, konkrétan olyan problémám, mint neked nem volt. Más hiba, ami hasonló képhibát produkált egyszer volt.HBO Maxon tapasztaltam, hogy lefagyott léptetés közben az app (ekkor nem az Xboxot használtam, hanem a tv saját rendszerét). Ekkor kiléptem az adott filmből aztán ilyen lilás rózsaszínes lett az HBO app menüje, meg a betűk stb. Egy restart megoldotta (lekopogom) de furcsa volt. A képmód DV fényes volt. Azóta sem találkoztam ezzel a hibával és nem is szeretnék
remélem csak valami hülye bug volt az app miatt, de kísértetiesen hasonlított a kép a tiedre amit felraktál. Ennek már kb 1 hónapja, azóta nem volt gond. Hát nem tudom mennyire releváns ez neked, de gondoltam leírom, enni nem kér.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1135G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest