- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Hobby elektronika
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Apple asztali gépek
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
- 
			  PROHARDVER! TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Dyraxx tag Még egy kérdés: 
 Ha nem a Telekomtól veszem meg, akkor nem lesznek magyarok a műsorok? Netflix, stb. vagy miért érdemes a telekomtól venni? itt rengetegen onnan veszik, közben meg tök drága ott.Mondjuk elég laikus a kérdés.  Nálunk Digi internet és kábeltévé (optika) van, ha megrendelem spontán mondjuk az Emag (Extreme Digital) -tól a TCL tévémet, akkor az appokban található műsorok, filmek, sorozatok (pl. netflix) ugyanúgy elérhetőek lesznek magyar nyelven, mintha pl. a Telekomtól venném? (sajnos sosem volt még smart TV-m, most kezdem felszerelni a családot velük, nézzétek el nekem a tudatlanságomat). Nálunk Digi internet és kábeltévé (optika) van, ha megrendelem spontán mondjuk az Emag (Extreme Digital) -tól a TCL tévémet, akkor az appokban található műsorok, filmek, sorozatok (pl. netflix) ugyanúgy elérhetőek lesznek magyar nyelven, mintha pl. a Telekomtól venném? (sajnos sosem volt még smart TV-m, most kezdem felszerelni a családot velük, nézzétek el nekem a tudatlanságomat).
Új hozzászólás Aktív témák
- Hisense 85A6EG 215CM 4K Q-LED SMART PRÉMIUM UJ MODELL! AKCIÓ!
- Sharp 55FN2EA UHD Android LED Smart Televízió, 139cm
- LG 65UM7100PLA 4K TV
- Hisense 50E76GQ Gamer QLED Smart LED Televízió, 126 cm, 4K Ultra HD
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Új Asus 16 ROG WUXGA IPS 165Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Beszámítás
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nálunk Digi internet és kábeltévé (optika) van, ha megrendelem spontán mondjuk az Emag (Extreme Digital) -tól a TCL tévémet, akkor az appokban található műsorok, filmek, sorozatok (pl. netflix) ugyanúgy elérhetőek lesznek magyar nyelven, mintha pl. a Telekomtól venném? (sajnos sosem volt még smart TV-m, most kezdem felszerelni a családot velük, nézzétek el nekem a tudatlanságomat).
 Nálunk Digi internet és kábeltévé (optika) van, ha megrendelem spontán mondjuk az Emag (Extreme Digital) -tól a TCL tévémet, akkor az appokban található műsorok, filmek, sorozatok (pl. netflix) ugyanúgy elérhetőek lesznek magyar nyelven, mintha pl. a Telekomtól venném? (sajnos sosem volt még smart TV-m, most kezdem felszerelni a családot velük, nézzétek el nekem a tudatlanságomat). Vhiktor
 Vhiktor