Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Home server / házi szerver építése
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
félisten
válasz
Kiskutya
üzenetére
Remélem én is! Szégyen, hogy 2020-ban annyit tud a szolgáltató felmutatni...
Rákeresve a Netflix időnkénti akadozásra, ez nem egyedi hiba! Korábban volt már ilyen más Android TV-n is. pl Sony-n.
Volt akinél a háttérfolyamat korlátozása oldotta meg, volt akinél az 5.1-es hang elhagyása. Azaz ha sztereón nézte, nem akadt meg. Én még a Google Play Szolgáltatásokat se felejteném el. Megpróbáltam letiltani de úgy nem volt hajlandó elindulni a Netflix. Így csak a frissítéseit töröltem a Szolgáltatásoknak csak sajnos egy idő után magától frissíti. Esetleg majd megnézem melyik verzió van fent és ha nem a legfrissebb akkor frissítem.
A Play Szolgáltatások nagyon csúnyán belef0shat bármelyik alkalmazás működésébe vagy akár magába a rendszerbe is...
Új hozzászólás Aktív témák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen notebookot vegyek?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Építő/felújító topik
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Sok földi jó került a Redmi K90-be is
- Arc Raiders
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- LG 55QNED80T3A 4K UHD Smart AI TV MAGIC MOTION TÁVIRÁNYÍTÓVAL!
- SAMSUNG (QE75LS03FW) 190CM NEO QLED FRAME SMART UJ MODELL! AKCIŐ
- SAMSUNG (QE75Q800T) 190CM 8K SMART PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ
- LG 55SM9010PLA 4k Nanocell TV! 55"/Nano IPS/Dolby Vision/Atmos/4k-120hz/Freesync/HDR10/"Gaming TV"
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor