- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2025: elárasztja a piacot a processzoraival az Intel
- SONY LCD és LED TV-k
- Hisense LCD és LED TV-k
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- CES 2025: nagyon csinosra sikerült az új Yoga 9i sorozat
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Swami
senior tag
Ezek vannak nálam néha:
- a Dolby Vision-hoz beállított "fényes" mód helyett mindig "sötét" móddal indít. Átállítás után újra ki és belépve ismét "sötét" módot használ
- valamikor teljesen érthetetlen módon "kiemelt" módba kapcsol, pedig ez soha az életben nem volt beállítva
-Dolby Vision módban néha teljesen fakó, szürkés lesz a kép, mintha egy fátyol lenne a kijelző előtt. Ez valószínűleg local dimming hiba.
- HDR tartalomnál néha akadozik a kép
- SDR tartalmaknál gondolom gond lett a felskálázással, mert van úgy, hogy egy jeleneten belül többször változik a kép, hol élesebb, hol homályosabb
- a frissítés előtti, már-már OLED-et idéző fekete szerintem rosszabb lett, van hogy még szemcsés is.
- Dolby Atmost már nem írja ki a műsor elindításakor.
Ezeken teszteltem: THome HD tv adások, Netflix, AppleTV, SkyShowTime, YT.
Reméljük hamar javítják egy újabb firmware-rel, bár ezek után én nem bízom bennük.
Meggyőződésem, hogy túl jó lett a c805 széria és hogy az ezután kijövő típusokat el tudják adni, kicsit bele kellett piszkálni...[ Szerkesztve ]
Vannak emberek, akik eljátszák a halálukat. Én eljátszom az életemet... (Julia Leigh)
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55" G3 OLED evo 4K HDR Smart 120Hz Gaming TV
- Razer Kaira wireless fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- LG OLED55B2 Smart Tv! 55"/ 4k-UHD/120hz/1ms/G-sync/Dolby Vision/Atmos/Gaming TV/Magic Remote
- Reloop RHP-20 KNIGHT DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Pioneer HDJ-X5 DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest