- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- Milyen videókártyát?
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Drága lesz a terméktámogatáson túl használni Windows 10-et
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Swenk
aktív tag
Új szakma született: a TCL TV bemérő és beállító. Ez komoly műszerezettséget és elméleti felkészültséget igényel, és valóban sokat javít a képminőségen.
Vagyis, ha ma veszek egy TCL tv-t pl 350000Ft-ért,akkor nem az van ám, hogy bekapcsolom és gyönyörködöm a szép képben, és örömet okoz:" de jó, megérte" Nem, mert vacak a képe / a részleteket itt fórumon bőven olvashatod/.
Ígyhát próbálkozom,bár nem számoltam, kb 30 menüpont kapcsolgatásával, aminek a legnagyobb részét nem is értem, kísérletezgetéssel, így aztán egyre szarabb lesz a végeredmény.
Találom a fórumot, és nagyon sok hasznos, okos tanácsot kapok, hogy egy kicsit szakmailag kikupálódjak, a gyári beállítások felét kapcsoljam ki és akkor javul a helyzet,de sajnos ez sem segít, a kép továbbra is vacak.
Nem értem: a szabványos, gyári beállítás esetén miért nézhetetlen a kép? A gyárban nem kapcsolják be, vagy nincs hozzá műszerük, vagy nem látják , ki sem próbálják a mozgás javítást és társait? Ha nem kell, mert csak ront, akkor meg minek van?
Mit szertnék? Venni egy tv-t, bekapcsolni és örülni neki, szellem fejű focisták nélkül, és azt sem tudni, hogy hogyan jön elő a menüje, mert úgysem tudom, hogy mi az a dinamikus kontraszt, meg a többiek.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- ASUS routerek
- iOS alkalmazások
- Óvodások homokozója
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GB W11
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3075
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest