Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- Házimozi belépő szinten
- Milyen házat vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- E-book olvasók
Új hozzászólás Aktív témák
-
kispalsz
tag
válasz
kispalsz #21777 üzenetére
Erre az első részére valaki tud megoldást?
"
1) A csatornák listája nem jó, Nálam Digi kábel hálózat van, kártya nélkül, de az AMC mindig az első, névsorrendbe rendezi, akkor is, ha manuális kereséssel frekvenciánként adom hozzá a csatornákat. Nincs valami rejtett beállítás, ami kikapcsolja ezt az idegesítő funkciót? Digi szeret csatornákat rendezgetni, nem szeretnék állandóan pendriveozni emiatt. Van másik TV is a családban, ahol ezzel nincs probléma, és jó lenne szinkronban ( ahogy digi szereti változtatni) tartani."2) Lejátszót még ki kell tapasztalnom. Próbáltam egy filmet nézni, ki is írta bal felsőbe, hogy HDR10, meg a képi beállításokban volt IMAX opció is, és alul felül a képen csak kb 2 -2 cm fekete sáv volt. . Majd megállítottam, váltottam TV-re, TV-t kikapcsoltam. Majd folytatni akartam a filmet, amikor már nem volt IMAX lehetőség, csak Dolby Vision, és sokkal nagyobb kb 8-8 cm volt a fekete csík alul,felül. Nem tudom mi okozhatta ezt, ( A filmet csak simán folytattam, ahol abbahagytam)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- Házimozi belépő szinten
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- További aktív témák...
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Lenovo LOQ 15AHP9 - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 8645HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4050 - 2,5 év gar
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest