- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fujifilm X
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen házat vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
lija
csendes tag
Bocsánat hogy még mindig a TCL 5 éves beregisztrálásáról irok.....tudom hogy volt akinek sikerült, amikor az irja ki a végén hogy SN exits in registered product....és már a garanciajegyet IS, meg a számla is pdf-ben fel van töltve, ..sőt, a TCL javitószervizet felhivtam, ott a csaj azt mondta, minden telekomnál vett tcl tévé eleve 5 év garanciát kap, de persze a garanciajegyre meg csak 24 hónap van irva....szóval tudom van aki 2 hónap után végre kapott visszajelzést hogy meghosszabbitották a garanciáját.....de nem tudom sikerülni fog e ha mindig ezt irja ki. Mivel a jóváhagy-ra kattintva kiirja ezt az exits-es szöveget és megint ott van hogy regisztráljak.Amugy van másik TCL tévénk és semmi baja. remélem ennek se lesz de ha mégis, hát inkább legyen 5 éves garancia rá. Szerintetek mit kellene az utolsó KÉP:? hez feltölteni köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Eredeti játékok OFF topik
- Formula-1
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest