Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen notebookot vegyek?
- Androidos fejegységek
- Nyernéd az irodai csúnyapulcsi-versenyt? A Microsoft segít!
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
lija
csendes tag
Bocsánat hogy még mindig a TCL 5 éves beregisztrálásáról irok.....tudom hogy volt akinek sikerült, amikor az irja ki a végén hogy SN exits in registered product....és már a garanciajegyet IS, meg a számla is pdf-ben fel van töltve, ..sőt, a TCL javitószervizet felhivtam, ott a csaj azt mondta, minden telekomnál vett tcl tévé eleve 5 év garanciát kap, de persze a garanciajegyre meg csak 24 hónap van irva....szóval tudom van aki 2 hónap után végre kapott visszajelzést hogy meghosszabbitották a garanciáját.....de nem tudom sikerülni fog e ha mindig ezt irja ki. Mivel a jóváhagy-ra kattintva kiirja ezt az exits-es szöveget és megint ott van hogy regisztráljak.Amugy van másik TCL tévénk és semmi baja. remélem ennek se lesz de ha mégis, hát inkább legyen 5 éves garancia rá. Szerintetek mit kellene az utolsó KÉP:? hez feltölteni köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668, 100% Akkumulátor
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
- Sanitas SBM 21 felkaros vérnyomás mérő / 12 hó jótállás
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060Ti 16GB GameMax Aero Mini ECO ADATA 650W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Vhiktor