Hirdetés
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
amdboy
senior tag
kálvária folytatódik: Mai napon elvitték bevizsgálásra a tv-t. Aki kint volt látta a hibát és azt mondta, hogy nem akar elkeseríteni de látott ettől már csúnyabbat is amit visszaküldtek a tulajnak azzal, hogy ez benne van a gyári tűréshatárba. Csak néztem nagyokat. Azt is hozzátette, hogy a TCL nem ad alkatrészeket, ergo raktáron sincs. Viszont ne csüggedjek, mert ha szerencsém van( WTF
hát ez mitöl függ?? ) akkor kapok egy levásárolható utalványt Becsomagoltuk a tv-t majd sok szerencsét kívánt és elment. Ezután felhívtam az uniont, hogy mi a teendő a +3 éves garancia visszautalására ha úgy alakul. Mindenféle papírok szükségesek hozzá majd 30-60 nap után utalnak. Eztán hívtam az Euronicskot, hogy mi van akkor ha nem náluk és nem ezt a márkát szeretném majd ha netán kupont kapok, ergo szeretném vissza a pénzemet. Megint megdöbbenés mert erre nincs lehetőség. Ugyhogy nagyon úgy néz ki ügyvéd lesz a dologból, amit nagyon nem akarnék. Mondjuk talán annyi, hogy nekem 735 volt és ha kupont kapok elgondolkodtam a 745-ön is, de kissé megingott a bizalmam ezek hallatán.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- Yettel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Vicces képek
- RAID
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- SAMSUNG (QE75QN95A) 190CM 4K NEO QLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- LG 65UT81003LA 55 colos UHD AI UT80 4K Smart TV Magic Távirányítóval!
- SAMSUNG (QE85QN85B) 215CM NEO-QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
hát ez mitöl függ?? ) akkor kapok egy levásárolható utalványt Becsomagoltuk a tv-t majd sok szerencsét kívánt és elment. Ezután felhívtam az uniont, hogy mi a teendő a +3 éves garancia visszautalására ha úgy alakul. Mindenféle papírok szükségesek hozzá majd 30-60 nap után utalnak. Eztán hívtam az Euronicskot, hogy mi van akkor ha nem náluk és nem ezt a márkát szeretném majd ha netán kupont kapok, ergo szeretném vissza a pénzemet. Megint megdöbbenés mert erre nincs lehetőség. Ugyhogy nagyon úgy néz ki ügyvéd lesz a dologból, amit nagyon nem akarnék. Mondjuk talán annyi, hogy nekem 735 volt és ha kupont kapok elgondolkodtam a 745-ön is, de kissé megingott a bizalmam ezek hallatán.
Vhiktor