- Megnyerte a Qualcomm az ARM-mal szembeni licencvitáját
- Október közepétől kezdi el megoldani a PC-s játékosok gondját a Microsoft
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fényeskedjék: ROG Strix OLED XG32UCWMG monitor tesztje
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- 3D nyomtatás
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
A 10-ből egy panelcsere csak találgatás, mert fogalmad nincs, hány eladott LG oled után jön elő egy panelhiba. De, mivel az LG világelső az eladott oledek számát tekintve, így még gyanúsabb az állítás, miszerint 10-ből egy panelhibás. Jellemzően csak az panaszkodik, akinek baja van a tévével. Akinek tökéletes, az sosem ír róla, hogy hű..... de klassz tévét vettem. Aztán ott a szerviz kérdése, ami LG részéről több, mint tökéletes (egyelőre). A hibák 99.9%-át néhány nap alatt, jellemzően a lakásodon orvosolják. Ilyet senki nem csinál. TCL ebből a szempontból katasztrófa. Lassú, bizonytalan kimenetelű javításokra lehet számítani a székesfehérvári volt Videoton szerviz részéről. Én főleg emiatt nem vettem TCL-t, nem pedig azért, mert esetleg 10-ből 1 pixelhibás lehet. A TCL olyan, mint autóban az MG. Megveszed, örülsz, de amikor előjön egy-két hiba, onnan kezdve átkozod a napot, mikor MG-t vettél. Én így látom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Mini 64GB // Számla + Garancia //
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest