- Hobby elektronika
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Apple asztali gépek
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
- Bluetooth hangszórók
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- 
			  PROHARDVER! TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

dgyuri0123 nagyúr A 10-ből egy panelcsere csak találgatás, mert fogalmad nincs, hány eladott LG oled után jön elő egy panelhiba. De, mivel az LG világelső az eladott oledek számát tekintve, így még gyanúsabb az állítás, miszerint 10-ből egy panelhibás. Jellemzően csak az panaszkodik, akinek baja van a tévével. Akinek tökéletes, az sosem ír róla, hogy hű..... de klassz tévét vettem. Aztán ott a szerviz kérdése, ami LG részéről több, mint tökéletes (egyelőre). A hibák 99.9%-át néhány nap alatt, jellemzően a lakásodon orvosolják. Ilyet senki nem csinál. TCL ebből a szempontból katasztrófa. Lassú, bizonytalan kimenetelű javításokra lehet számítani a székesfehérvári volt Videoton szerviz részéről. Én főleg emiatt nem vettem TCL-t, nem pedig azért, mert esetleg 10-ből 1 pixelhibás lehet. A TCL olyan, mint autóban az MG. Megveszed, örülsz, de amikor előjön egy-két hiba, onnan kezdve átkozod a napot, mikor MG-t vettél. Én így látom... 
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE75LS03D ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65QN800b) 165CM 8K NEO Q-LED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75QN900B 190CM 8K NEO-Q-LED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE75Q800T) 190CM 8K SMART PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ
- Hisense 85A6EG 215CM 4K Q-LED SMART PRÉMIUM UJ MODELL! AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HP Thunderbolt 4 kábel
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Vhiktor
 Vhiktor